Recensie: Vicious and Divine beschermhoezen voor je smartphone


Een smartphone is tegenwoordig onmisbaar geworden. Je hebt ze in alle soorten en maten, maar één ding is zeker: hoe nieuwer, des te meer mogelijkheden je hebt. Een beter scherm, snellere processor, meer rekenkracht, een betere camera… nieuwer is beter. Het goedkoopste instapmodel van nu is het topmodel van twee jaar geleden, dat is dan ook wel weer zo. Maar: zo’n dure camera, daar moet je wel een beetje zuinig op zijn.

En zo’n beschermhoesje, dat klinkt vaak al saai en suf. Dat het helemaal niet zo hoeft te zijn bewijst het stoere merk Vicious and Divine. Een chique merk aan beschermende accessoires voor de bekendste smartphones, zoals bijvoorbeeld de iPhone, de Samsung Galaxy SIII en S4, en de HTC One. Wij mochten aan de slag met de Superiour Leather Soft Vest en de Smartphone Cover Aluminium.

De Superiour Leather Soft Vest (ca. 30 euro) is een inschuifhoesje voor je smartphone. Het sacht lederen hoesje is mooi afgewerkt met een sierlijke stiknaad, een ingestansd logo en aan de onderkant een driehoekige uitsparing. Daarmee kun je de smartphone makkelijk naar boven schuiven, zodat hij snel bereikbaar is. Het hoesje is voorzien van een stugge binnenkant, die zorgt voor een makkelijke toegankelijkheid. Onder het zachte leer zit een zacht laagje, wat de grootste stoten opvangt. Het hoesje zit strak om je smartphone heen: het is echt perfect op maat gebracht, en neemt dus niet veel extra ruimte in. Bovendien ziet het er gewoon heel net uit. De hoesjes zijn verkrijgbaar in zwart, grijs, bruin en een combinatie van bruin met zwart.

De Smartphone Cover Guard Mask (ca. 25 euro) klinkt om je smartphone heen. Het hoesje klinkt om de zijkant van je smartphone, met rondom een rand, en een net afgewerkte achterkant – in ons geval van aluminium. Aan de achterkant vind je een uitsparing voor het lensje van de camera en de flitser, rondom zijn uitsparingen voor de bedieningselementen en oplader. Aan de voorkant steekt het hoesje iets uit, zodat je de smartphone ook ondersteboven op tafel kunt leggen zonder je zorgen te maken om krassen. Het hoesje is ook verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en kunststof decoraties. Voor ieder wat wils, maar ook deze hoes ziet er professioneel en elegant uit.

Meer informatie: Vicious and divine website  |  Vicious and divine facebook

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.