logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Verse warme chocolademelk met echte chocolade van Hotchocspoon


recensie hotchocspoon (1)

De winter vraagt om warme chocolademelk. Bij ons in ieder geval wel, dat is bijna niet aan te slepen. En daarbij valt het direct op dat je chocolademelk hebt en Chocolademelk, met de hoofdletter C. Hoe meer chocolade er in zit, des te lekkerder hij smaakt! De Hotchocspoons staan hoog in de hiërarchie van het toplijstje. Niet zo verwonderlijk, want die maak je met échte chocolade en combineer je bij voorkeur met 200ml verse melk.

Het leuke van de Hotchocspoons is dat je ze in verschillende varianten en smaken hebt. Van pure chocolade tot melkchocolade, van kruidige melanges tot vrolijke en feestige figuurtjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van de HoHo Hotchocspoon, in de vorm van een gezellige kerstman? Dat maakt je beker warme chocolademelk wel zo feestig! Super lekker, en ook nog eens mooi om te presenteren. Ideaal ook voor kinderen, terwijl de volwassenen kunnen genieten van bijvoorbeeld chocolademelk met blueberry&honey of een pittige met ginger&lemongrass.

Voor ieder wat wils, maar de werking is natuurlijk hetzelfde. Breng melk aan de kook, giet 200ml in een mok en dompel daar de chocspoon in, zodat hij lekker kan smelten. Het houten stokje dat in de chocolade steekt blijkt een lepeltje te zijn, waarin je hem goed kunt roeren. En natuurlijk vast langzaam een beetje kunt opsnoepen! Voor het geschenkseizoen zijn er ook geweldige grote en kleine chocolade kerstbomen… Een plaatje zegt alles, met liefde super mooi gemaakt en uiteraard erg lekker. De Hotchocspoons hebben een prijs van 2,85 euro of meer.

Over de Chocolate company:

Chocolate Company opende dit jaar nieuwe CHCO Café vestigingen in Breda aan het Coothplein, Amsterdam Centraal Station, Bremen Weserpark, Gummersbach Forum, Ludwigsburg Marstallcenter en vanaf begin december komt Bataviastad Fashion Outlet er ook bij! Uiteraard zijn we ook nog steeds te vinden in Maastricht, Kerkrade, Aken en Haarlem.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.