logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Vakantiepark Dierenbos, Vinkel


dierenbos05042125

Op fietsafstand van het geweldige en verrukkelijke ‘s-Hertogenbosch, midden in de bossen, vind je vakantiepark Dierenbos. Een geweldig park met veel natuur. Het ligt letterlijk midden tussen de bossen, je zult dus regelmatig bosdieren tegenkomen! Daarnaast zijn er over het park verspreid leuke dierenverblijven opgesteld, zodat je ook daar wat dichter tot de dieren kunt komen.

dierenbos

Het vakantiepark is ruim voorzien van vakantiewoningen. Op onze zustersite CooleSuggesties.nl kun je lezen over het verblijf in een echte boomhut, maar er zijn ook heel wat themabungalows en tenten te huur, of je kunt verblijven op één van de kampeerplaatsen. Het park is voorzien van alle faciliteiten die je de dagelijkse beslommeringen doen vergeten. Wat dacht je van een binnenbad met twee glijbanen, een buitenbad en een natuurvijver, voorzien van een heerlijk strand met veel speeltoestellen voor de kinderen? In alle drie de baden is bovendien personeel aanwezig die een oogje in het zeil houden. Dat is vaak weer een zorg minder!

30114

Daarnaast is er een ruim restaurant, een bowlingbaan, je kunt er midgetgolfen, er is een snackbar en natuurlijk een goed uitgeruste parkwinkel. Een balletje slaan op de tennisbaan is natuurlijk ook  een optie. Aanspreekpunt is de receptie, die via de rode loper te bereiken is. Voor de kinderen is er ook heel wat de toen, dagelijks zijn er diverse activiteiten gepland voor jong en oud. Een hele prestatie is de stempelkaart-opdracht, waar ze leuke cadeautjes mee kunnen verdienen. Wil je zelf even van het park af? Dat kan natuurlijk. Er zijn veel wandel- en fietsroutes beschikbaar, en voor een stukje cultuur of shoppen duik je ‘s-Hertogenbosch even in!

Mocht je denken dat het een echte spartaanse camping is, dan heb je het dus goed mis. In dit bos weten ze wat genieten is! Wil je optimaal genieten, dan moet je echt eens kijken naar de luxe bungalow Damhert: een zespersoons vakantiehuis, dat zelfs voorzien is van een hottub! De inrichting is sfeervol en helemaal in thema. Je kunt de auto bij de losstaande bungalow parkeren. Deze bungalows hebben drie slaapkamers, een badkamer, een infraroodsauna en een hottub. Om deze laatste te verwarmen krijg je drie zakken hout bij aankomst. Andere verblijven zijn bijvoorbeeld de luxe bungalow Damhert en de kidsbungalow Damhert.

Leuke bijkomstigheid van de Libéma vakantieparken is dat je tijdens je verblijf gebruik kunt maken van de Extrapas, waarmee je tijdens je verblijf gebruik kunt maken van alle dieren- en attractieparken van deze keten. Voor het Dierenbos zijn Beekse Bergen (zowel de safari als het speelland) en Dierenrijk in Nuenen prima te bereiken.

Voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen: www.vakantiepark-dierenbos.nl

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.