logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Vacuvin PopSome

De PopSome Candy & Nut Dispenser is een handige dispenser voor bijvoorbeeld snoepjes of nootjes. De vrolijk gekleurde deksel en het gepatenteerde Oxiloc systeem zijn speciaal ontworpen om het bakje luchtdicht af te kunnen sluiten. Als u de flexibele deksel open trekt met een “pop” kunt u de inhoud gemakkelijk doseren. De PopSome is recent bekroond met de Erkenning Goed Industrieel Ontwerp 2010. Deze prijs wordt uitgereikt aan producten die kunnen worden gekwalificeerd als “design vakmanschap” en International Innovation Company is heel trots op deze mooie prijs!

De PopSome is erg handig, vooral voor grijpgrage kinderhanden en feestjes. Waarom juist dan? Ten eerste is het een hygiënisch product: je komt niet in aanraking met de rest van de inhoud, tenminste, niet als je niets terugdoet. Je trekt de tuit omhoog, en kunt daarna, als ware het een soort karaf, de inhoud naar buiten kunt ‘gieten’. Dit is in het begin wel even wennen, en ook niet alles leent zich er even goed voor: grotere snoepjes bijvoorbeeld zijn niet erg handig, omdat de opening hiervoor te klein is. Voor kleiner goed is het echter een subliem hulpmiddel, en het sluit bovendien luchtdicht af. Het makkelijke hierbij is dan ook dat je geen losse deksel van het bakje hoeft af te halen: geen gezoek meer naar de deksels, en niet meer puzzelen waar je al die deksels dan weer moet laten. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in leuke en vrolijke kleuren: blauw, roze en paars. Schoonmaken gaat heel eenvoudig, en kan zelfs in de vaatwasser gebeuren.

Popsome, Vacuvin
Consumentenadviesprijs € 7.95.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.