logo-liggend-wit-donkerblauw

Film recensie: Vacation friends

In deze hysterische en ietwat grove komedie worden Marcus en Emily bevriend met de wilde, naïeve en vooral impulsieve feestgangers Ron en Kyla. Ze ontmoeten elkaar in een resort in Mexico, waar Marcus Emily ten huwelijk wil vragen. Hun kamer blijkt echter een ravage, door flinke waterschade. De feestbeesten Ron en Kyla bieden het romantische paar de helpende hand… maar of dat nu helemaal succesvol is… Vacation Friends is exclusief te zien op Disney Plus!

Carpe diem

Leven in het moment, dat is waar Ron en Kyla voor staan. Ze zijn impulsief, zijn niet bang van wapens, alcohol of drugs en doen precies waar ze zelf zin in hebben. Ja, dankzij de nieuwe drugswetten in Amerika is er een wereld opengegaan voor filmmakers! Drugs is natuurlijk nog altijd not-done, maar de grootste taboes beginnen toch wel door te breken. En in deze film worden de berekenende Marcus en zijn aanstaande vrouw Emily door hun ‘vacation friends’ gedwongen om hun normale levensstijl los te laten en te genieten van een week vol ongeremde plezier en losbandigheid. Maar voor Marcus en Emily is zo’n weekje wel genoeg. Daar kunnen ze de rest van hun leven op teren!

streaming-banner-disney-plus

Huwelijksfeest

Maanden na hun wilde vakantie, ontdekken Marcus en Emily tot hun verbazing dat Ron en Kyla hebben achterhaald dat ze gaan trouwen. Ze komen ongevraagd op hun bruiloft, wat zorgt voor een zee aan chaos en een beproeving van ieders vriendschap. Zeker wanneer Ron ontdekt dat Emily’s vader en broer helemaal niet gecharmeerd zijn van Marcus, zet hij alles op alles om die banden recht te zetten. Ondertussen ontdekt Marcus ontzettend veel van Ron… en wat er allemaal precies is gebeurd in Mexico. Sommige delen zijn namelijk nogal vaag in zijn herinnering! 


Ga direct naar Vacation Friends op BOL.com.

Recensie over Vacation Friends

Vacation Friends is een grappige film, die je zou kunnen vergelijken als een tienerfilm voor volwassenen. Het is regelmatig behoorlijk platvloers en grof, met grapjes over seks, drugs en alcohol. Hoewel de film op veel momenten super voorspelbaar is, heeft hij toch een paar leuke momenten in petto. Vooral Ron (John Cena) is de ster van de film, vanwege zijn mix tussen panische hysterie en ontwapenende charme. Je kunt hem niets kwalijk nemen! Marcus (een rol van Lil Rel Howerly) speelt zijn rol van panische controlfreak ook vol verve, maar komt wat minder goed uit de verf.

Score: 7


Informatie

Titel: Vacation Friends
Uitgever: 20th century fox
Tijdsduur: 104 minuten
Genre: komedie.
Kijkwijzer: Geschikt voor 12 jaar of ouderGrof taalgebruikBevat scenes met geweldDrugsgebruikBevat scenes met seks

streaming-banner-disney-plus

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.