logo-liggend-wit-donkerblauw

Recensie: Twister Dance, Hasbro


twister_dance_game

Het lenige spel Twister was wel toe aan een update. Toegegeven, het blijft een superleuk spel, dat zeker tot de verbeelding spreekt, maar een hipper tintje mocht het wel hebben. Die draaischijf! Pfffft. Zo 1980! Nee, dan Twister Dance. Een hippe witte bok met de bekende afspeelknoppen, en twee setjes van vier stippen in rood, groen, geel en blauw. Want: dit spel kun je in je eentje spelen, maar ook met z’n tweeën. Leg de stippen op de vloer, en gebruik één van de vijf voorgeprogrammeerde liedjes om op te leren danzen. Je kunt kiezen uit Till the world ends (Britney Spears, We R Who We R (Ke$ha), Whip my hair (Willow), Cupid Shuffle (Cupid) of Caught up in a TWISTER.

Aan beide zijden van de bol zitten LED-lampjes verwerkt, in de vier kleuren van de stippen. Het ene lampje verwijst naar je linkerbeen, het andere naar je rechterbeen. of andersom, net waar je bent begonnen met tellen. Gaat het lampje branden in een bepaalde kleur, weet je dus precies welke voet je naar welke stip moet bewegen! Lekker swingen, maar pas op: het is moeilijker dan je denkt! Een onafhankelijke jury is dan ook zeker wenselijk. Ben je uitgekeken op de vijf meegeleverde liedjes? Dan kun je jouw eigen mp3 speler aansluiten en swingen op de liedjes. De Twister Dance werkt dan als een normale MP3-speaker. Met special effects, dat natuurlijk wel. Topproduct om lekker te swingen en wat calorietjes te verbranden!

Twister Dance, Hasbro
Prijs: 40 euro. september 2012. Leeftijd: vanaf 10 jaar.
Aantal spelers: 1-2. Speltijd: ongeveer 5 minuten

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.