logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Tsum Tsum verzamelfiguren


tsum tsum 2-pack
IMG_7081

In Japan is het spel al jarenlang een absolute hit, en sinds kort is ook Nederland bekend geraakt met de Tsum Tsum poppetjes: super schattige babyfiguurtjes uit de stal van Disney, die je met een soort behendigheidsspelletje met elkaar kunt combineren om punten te scoren en nieuwe Tsum Tsum-poppetjes te verdienen. Sinds de release van de app Tsum Tsum zijn wij er helemaal verslaafd aan.

En het leuke is dat je nu ook offline kunt spelen met de Disney Tsum Tsum, dankzij de nieuwe schattige Tsum Tsum verzamelfiguren, die je kunt stapelen. Met Tsum Tsum kunnen kinderen zich uren vermaken. De figuurtjes zijn gemaakt van een zacht rubber, dat een heel klein beetje kleverig aanvoelt. Daardoor blijft je stapel Tsum Tsum figuurtjes goed stevig op elkaar kleven. Met de Tsum Tsum sleutelhanger nemen je jouw favoriete figuurtjes overal mee naartoe. Stop jouw favoriete Tsum Tsum figuurtje in de hanger, klik hem dicht en je hebt jouw miniheld altijd bij je. Later dit jaar komen er bovendien pluchen Tsum Tsum figuurtjes, waarvan de wangen oplichten als je er in knijpt. Zij maken de rage van 2016 compleet!

IMG_7082

Mickey, Donald, Pluto, Winnie the Pooh, Sneeuwwitje, Pinokkio of Elsa: jouw favoriete Disney figuurtjes zijn nu verkrijgbaar als Tsum Tsum figuurtjes die je kunt verzamelen, op elkaar kunt stapelen en waar je natuurlijk oneindig lang mee kunt spelen. Er zijn 50 verschillende figuurtjes die je kunt verzamelen en de meest zeldzame zijn de meeste punten waard. Het spannende is dat je per set ook een mysterie-Tsum Tsum krijgt – iedere set is dus een verrassing. Gelukkig is het bij deze poppetjes helemaal niet erg als je een paar dubbelen hebt. Ze maken de stapel en de gezelligheid alleen maar groter.

Tsum Tsum 2-pack: 4,99 euro
Tsum Tsum 4-pack: 8,99 euro
Tsum Tsum 5-pack met sleutelhanger: 12,99 euro
Tsum Tsum lichtgevende pluche groot: 19,99 euro (half maart beschikbaar)

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.