Recensie: Trunki Toybox

Trunki toybox

Misschien ken je het merk Trunki al van de leuke en vrolijke kinderkoffers (lees onze recensie over de Trunki Tijgerkoffer). Ze hebben echter niet stilgezeten, en moeten hebben gedacht dat het leuke en originele concept ook buiten de vakanties bruikbaar moeten zijn. En zie daar: de geboorte van de Trunki ToyBox. Daarmee kunnen kinderen niet alleen opruimen, maar ook nog eens lekker mee kunnen spelen. Op de deksel zitten namelijk vier wieltjes: de kinderen kunnen d’r heerlijk mee rijden! Omgekeerd blijkt namelijk dat de opbergdoos zo stevig zijn, dat kinderen er gewoon op kunnen zitten. De box is dus een opbergbak én een loopwagentje in één!

De box bestaat uit drie onderdelen: de box, de deksel met wieltjes en twee stevige klemmen. Daarmee kun je de deksel vastzetten. Logisch, anders zou al het speelgoed uit de box kieperen als je ‘m omdraait! De klemmen zitten goed stevig vast, maar zijn ook slim genoeg ontworpen om makkelijk genoeg opengemaakt te worden door kinderhanden. Papa of mama hoeven er dus niet bij te komen om dat te doen. Bovenop het deksel zit ook een leuk gekleurd handvat, waarmee je de doos kunt optillen. Overal is dus aan gedacht: het is een oerstevig en veelzijdig opruim-apparaat. De veiligheid mag natuurlijk ook niet vergeten worden: de handvatten zitten goed en stevig vast, klikken solide sonder draaiende en kleine onderdelen, en in de box zitten ook een aantal luchtgaten, voor het geval poes of hond ook opgeruimd wordt…

Je kunt de boxen ook aan elkaar koppelen als een treintje. Je kunt kan voorop zitten als machinist, terwijl de andere boxen als vanzelf volgen. dat is wel heel makkelijk opruimen, zou je zeggen, maar je moet dan ook wel even de ruimte hebben om met zo’n afmeting rondjes te kunnen rijden. Een box is namelijk 40x30x30cm groot. Daarbij zijn de boxen verkrijgbaar in leuke en frisse kleuren± de combinatie blauw met een lime deksel of rose met een paarse deksel. Ze zien er dus ook nog eens leuk uit!

ToyBox, Trunki
Prijs± 24,99 euro

De koop bij onder andere Chocolate Moose

Speelgoed koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.