logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Trunki ride-on koffer Tijger

trunki tiger

Onze laatste vakantie was super. Echt geweldig. Hoewel de heen-en terugreis met wat mankementjes gingen. Ga namelijk met twee kinderen van 4 en 6 op pad, en je hebt geheid ergens wat gezeur en gehand, juist op de momenten dat je het niet kunt gebruiken. Dan worden ze hangerig, vervelen zich, en gaan baldadig doen. Logisch natuurlijk, en een heel natuurlijke reactie. Maar kan het ook anders? Ja, dat kan. En de mogelijkheid om de Trunki ride-on koffer te testen lieten we ons dan ook niet aan ons voorbij gaan!

Nu moet ik bekennen: we hebben ‘m nog niet meegehad op vakantie. Maar veel lol, dat hebben we d’r zeker wel mee gehad! De Trunki ride-on is een lekker compacte koffer, met vier wieltjes, twee flexibele handvatten en een superleuke vormgeving. Je kunt de ride-ons in een flink aantal diermotieven krijgen. Wij mochten de tijgerkoffer uitproberen, maar er zijn ook bijen, lieveheersbeestjes, dino’s, een brandweermodel en zelfs een neutraal roze of blauwe variant. Die kun je dan weer pimpen met speciale stickers, om ‘m een eigen karaktertje te geven. De koffers zelf zijn vrij standaard. Een leuke hoeveelheid opbergruimte, handige afsluiting, een gespsysteem om alles aan één kant te houden. Goed doordacht, en netjes afgewerkt. De kunststof voelt al direct degelijk en solide aan, en dat heeft natuurlijk een reden. Het is namelijk niet alleen een koffer, maar ook een voertuig! Je kind kan d’r lekker op rijden, meegetrokken worden, en alles wat je nog meer kunt bedenken. Bijkomend voordeel, als je je kindjes de verantwoordelijkheid geeft over de koffer, kan die ‘m gewoon trekken of duwen. Genoeg vermaak met deze gave koffers!

Aan zitcomfort is ook gedacht. Je kind zit in een kleine uitsparing, en heeft twee handvatten (hoorntjes of oren, net wel model je hebt) ter beschikking voor wat extra houvast.

Ride on koffer, Trunki
Prijs: 49,99 euro

Te koop bij onder andere: Chocolate Moose

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.