logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Triqo


Maak kennis met het nieuwste en leukste speelgoed van Nederland. Met een driehoek en een vierkant in tien frisse kleuren, is Triqo een nieuw en uniek constructiespeelgoed voor alle leeftijden. Je kunt er werkelijk alles mee bouwen. Laat je fantasie maar de vrije loop.Triqo is een uniek bouwmateriaal, dat bestaat uit kleurvlakken, voorzien van een bevestigingsmechanisme, dat zich misschien het beste laat vergelijken met drukkertjes. Deze drukkertjes zitten bevestigd op een lipje, dat je kunt scharnieren op het kleurvlak. Zo kun je dit vlak dus niet alleen recht aan een ander vlakje vastmaken, maar ook in een hoek. Daardoor kun je bijvoorbeeld een puntdak maken op je huis, raket of ander voorwerp, maar ook bloemen met leuke bloemblaadjes, vleugejs van een insect, en nog veel meer: de mogelijkheden zijn echt eindeloos!

Om dit voor elkaar te krijgen is het zaal verschillende vormen met elkaar te combineren. Gebruik de driehoekige en vierkante door elkaar om bijzondere vormen te maken. Zo heb je veel verschillende constructiemogelijkheden, waarbij het figuur al snel vorm begint aan te nemen. Zo heb je sneller resultaat dan bijvoorbeeld k’nex of ander constructiemateriaal dat bestaat uit enkel buisjes, en heb je meer vrijheden dan met blokjesmateriaal.

Hoe gaan kinderen er mee om? Ze hebben het bijzonder snel onder de knie. De ‘flapjes’ laten zich een eerste keer misschien wat stroef buigen, maar daarna gaat het snel beter en soepeler. De drukkertjes gaan ook soepel in- en uit elkaar, zonder al te veel moeite zijn degelijke bevestigingen bewerkstelligd. Zo kunnen ook wat jongere kinderen er snel mee aan de slag, om zo hun fantasie de vrije loop te laten. Met Triqo kan de koude winter niet lang genoeg duren!

Je kunt Triqo nu bestellen in de webshop op de Triqo website. Wil je weten in welke winkels je Triqo kunt kopen? Kijk dan snel onder “verkooppunten” op deze site. Veel Triqo plezier.

Triqo
Prijs: vanaf 16,99 euro (asssortidoos, 50 stuks)

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.