logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Speelgoed recensie: Treasure Hunt – schatgraven voor beginners


Laat het feest maar beginnen. Het is tijd om te graven naar elementen uit een lang en ver verleden. Naar periodes waarin dure schatten zijn begraven en dappere strijders op het strijdveld zijn gesneuveld. Tijd voor Treasure X! X Marks The Spot. Daarin ga je aan de hand van een echte schatkaart op zoek naar die felbegeerde schat – maar pas op voor de schatbewaarder… die zijn gevaarlijker dan je denkt!

Stappenplan

Zodra je de Treasure X verpakking openmaakt, waan je jezelf al in een echte schattenjacht. Met een speciale munt ontdek je welke schat je kunt vinden. Dan is het tijd om de schat uit te graven. Oud zand kan flink uitgehard zijn. Houd hem dus eerst even een halve minuut onder stromend water. Dan kun je met het multigereedschap aan het graven om alle elementen uit de grond op te duikelen. Naast een goed beveiligde schatkist vind je ook de onderdelen voor de schatbewaarder en zijn wapen, die je makkelijk in elkaar kunt zetten. De schat zelf zit verstopt in de schatkist, goed verpakt in een magische zegel. Die zegel begint te bruisen zodra je er warm water op giet. Ga je gang – graven maar!

Ga direct naar Treasure X op BOL.com.


Recensie over Treasure X

Treasure X zal een ongetwijfelde hit worden in speelgoedland. Het is en blijft leuk om te graven naar het verleden en te speuren naar schatten. Het feit dat je vooraf niet weet welke schat je gaat krijgen, verhoogt de vreugde alleen maar. De kaart, het karakter en de schat zelf zijn erg leuk uitgewerkt en zien er mooi uit. De uitleg is goed (maar heeft wel HEEL kleine lettertjes) en de schatkaart met de munt zijn een leuke toevoeging, hoewel ze weinig concreet toevoegen.

Score: 7


Informatie

Treasure X, BOTI
Meer weten?
Prijs: 12.99 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.