logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Thunderbirds vliegen overal op af


thunderbirds-1

Steeds meer speelgoed en series die je nu op televisie ziet hebben hun oorsprong bij de jeugd van je ouders. Denk aan de Teenage Mutant Ninja Turtles, Trolls en ook de Thunderbirds. Hoewel die nog een stukje ouder zijn zelfs. Deze poppenserie heeft vroeger heel wat kinderen aan de buis weten te kluisteren, hoewel de serie nu gelukkig met de computer wordt gemaakt. Dat ziet er toch echt een heel stuk cooler uit. Zo komen de Tracey broers helemaal tot leven en wordt het Tracey Island stoerder dan ooit. Dat interactieve eiland, vol snufjes en geheime gangen, vormt de basis voor alle avonturen en missies.

thunderbirds-2

Thunderbirds

Naar aanleiding van die nieuwe animatieserie is er ook een aantal nieuwe speelgoedproducten in de winkels gekomen. Thunderbirds are go! gaat niet alleen op voor de serie, maar ook voor de speelgoedwinkel. Met deze stoere items beleef jij de reddingsacties van het International Rescue Team, gewoon vanuit je huiskamer.

Grote keuze

Er zijn natuurlijk een aantal voertuigen waar je uit kunt kiezen. Met de Thunderbirds Are Go actiefiguren en speelsets kun je alle afleveringen van de televisieserie naspelen – of je eigen avonturen bedenken. Daarvoor heb je de keuze uit een flink aantal actiefiguren en voertuigen. Wij mochten aan de slag met de Thunderbirds Voertuigen Super Set, waarin vier miniatuur-versies van de voertuigen zitten. Stuk voor stuk zijn ze mooi en gedetailleerd afgewerkt. Cool is dat er gewerkt is met verschillende kleuren plastic, in plaats dat er delen beschilderd zijn. Naast die mooie detaillering beschikken de vier Thunderbirds voertuigen over een speciale functie. En over geluid. Met een druk op de knop hoor je stoere motorgeluiden of metalen geluiden die horen bij het bedienen van het voertuig.

thunderbirds-3

Interactief

Ieder voertuig in deze Thunderbirds Voertuigen Super Set heeft een unieke functie, die perfect past bij de aard van het voertuig. TB1 beschikt bijvoorbeeld over roterende stuwrakketten en uitklapbare vleugels. Daarmee kun je de lancering van een echte raket nadoen. De raket TB 2 heeft inklapbare vleugels en landingsgestel, roterende stuwrakketten en uitklapbare vleugels om de lancering van een echte raket te kunnen nadoen. In het midden bevind zich een capsule, waar je de gele TB 4 duikboot in kunt opbergen. Door de centrale raket van TB 3 te roteren activeer je het geluid. Duw op de knop op de basis om met de grijparmen te werken.


Recensie over Thunderbirds Voertuigen Super Set

Naar aanleiding van die nieuwe animatieserie is er ook een aantal nieuwe speelgoedproducten in de winkels gekomen. Thunderbirds are go! gaat niet alleen op voor de serie, maar ook voor de speelgoedwinkel. Met deze stoere items beleef jij de reddingsacties van het International Rescue Team, gewoon vanuit je huiskamer.

Score: 7


Informatie

Thunderbirds Voertuigen Super Set, Thunderbirds
Meer weten?
Prijs: 39.95 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.