logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Thea Sisters in gevaar! Thea Stilton

De Thea Sisters zijn vijf studentes aan het Topford College op Walviseiland. Deze pittige muizinnen dromen ervan om net als Thea journaliste te worden! Het leven op het college is altijd spannend: de vriendschappen, de verliefdheden en vele andere dingen die de studenten dagelijks bezighouden. Er is altijd wel iets aan de poot!De rector van Topford heeft Hyena, een supersportieve vriend van Thea uitgenodigd om een survivaltraining te komen verzorgen. Ter afsluiting van de cursus zullen de studenten zich twee dagen lang midden in de natuur moeten zien te redden. Dit draait voor alle deelnemers uit op een muizenissig avontuur… als dat maar goed afloopt!

En dat is dan ook het grote mysterie van dit boek. De meiden worden al snel verdeeld in groepjes, waarbij niet altijd even gelukkige combinaties bij elkaar worden gezet. Soms komen de meiden bij hun geliefde jongens terecht, maar soms worden ze ook gekoppeld aan een meisje uit een rivaliserende groep… wat niet direct voor haat en nijd zorgt, maar echt een goede basis vormt het niet… Alle groepjes worden gevolgt in hun acties en speurtocht, totdat blijkt dat er misschien wel een groepje is dat valsspeelt, en hulp van buitenaf inroept om aan eten en een slaapplek te komen. En dat mag natuurlijk niet gebeuren Colette vind hiervoor de eerste aanwijzing, en gaat dan ook vol overgave op onderzoek uit: wie zit er achter het verloren soepblik?

De Thea Sisters in gevaar, Thea Stilton
Baeckens Books, december 2011, 128 pagina’s, hardcover.
Prijs: 9,95 euro. ISBN: 9789054617938


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.