logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Thea Sisters: De Danswedstrijd, Thea Stilton

De strenge Madame Kazinsky is naar Walviseiland afgereisd om een cursus Dans, Muziek en Theater te geven. De studenten zijn dolenthousiast, maar al snel blijkt dat het geen gemakkelijke opgave wordt om een plaatsje in de cursus te veroveren. Ze zullen eerst tegen elkaar moeten strijden in een danswedstrijd. Hoe zullen de Thea Sisters het er van afbrengen?

Dit deel staat, net als andere delen, over vriendschap, jaloezie en in dit geval ook concrete strijd, want de plaatsen in de danswedstrijd zijn natuurlijk een gewild item: iedereen wil wel meedoen aan deze workshop van de grote Madame Kazinsky. Natuurlijk ook de Vanilla Sisters, die alles op alles zetten om hun plekje te verzekeren… met alles wat daarbij komt kijken, inclusief valsspelen en bedriegen. Daarbij komt dat Madame Kazinsky ook nog eens een spannend verleden lijkt te hebben met de rector… benieuwd naar alle spannende verwikkelingen op Topford College? Dan kan dit vrolijk geïllustreerde boek niet in je boekenkast ontbreken!

Thea Sisters: De Danswedstrijd, Thea Stilton
Wakkere Muis / Baeckens Books, december 2011, 128 pagina’s, paperback of hardcover.
Prijs: 6,95 / 9,95 euro. ISBN: 9789085921714 / 9789054617945


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.