logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Thea Sisters 5: Het supergeheime project, Thea Stilton

Thea Sisters 5: Het supergeheime project, Thea Stilton

Op Topford staat iets heel belangrijks te gebeuren: er is een echte wetenschapswedstrijd! Een aantal scholen gaan het tegen elkaar opnemen in deze spannende wedstrijd. De uitvindingen liegen er niet om, die zijn echt het neusje van de zalm en zouden zo een Nobel-prijs waardig zijn.

De Thea Sisters doen er natuurlijk ook aan mee, net als hun aartsvijand Vanilla en haar Vanilla Girls… Maar Vanilla heeft natuurlijk een plannetje waarmee ze de wedstrijd zeker zou kunnen winnen. Niet alleen door een knappe uitvinding te presenteren (die niet van haarzelf is), maar ook door de wedstrijd voor de anderen te saboteren! Kunnen de Thea Sisters deze oneerlijke actie tegengaan, en voorkomen dat er rampen gebeuren door alle sabotages die Vanilla uitvoert?

Zoals ook de andere boeken van de Thea Sisters is de stijl heerlijk om te lezen. Ben je bekend met de Thea Sisters, dan weet je dat het hier gaat om een boek van Thea Stilton, de zus van Geronimo Stilton, hoofdredacteur van de krant De Wakkere Muis. In de tekst wordt vrolijk gespeeld met lettertypes zodat ook kinderen die wat moeilijker kunnen lezen er een goede steun aan hebben. Daarbij is het boek voorzien van schitterende illustraties, die soms een hele pagina vullen, maar vaker een deel van de pagina. Een ontzettend leuk én spannend boek!

Thea Sisters 5: Het supergeheime project, Thea Stilton
Baeckens Books, maart 2012, 128 pagina’s, hardcover.
Prijs: 9,95 euro. Leeftijd: vanaf 9 jaar. ISBN: 9789054618805


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Lees ook: Wie is de echte schrijver van Geronimo Stilton Wie is de illustrator van Geronimo Stilton Interview met Geronimo Stilton Lees al onze recensies van Geronimo Stilton

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.