logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: The non-planner datebook, Keri Smith

non-planner datebook

Het is goed om zo nu en dan eens alles op een rijtje te zetten. Op een papiertje dat je weggooit, een whiteboard om al je ideeën op de verzamelen, een Moleskine notitieboekje of natuurlijk een dagboek. Wil je weten wat er nu het beste bij jou past? Dan is dit boekje een briljant startpunt. Het is namelijk een bonte verzameling van dagen, ideeen, lijstjes en losse gedachten: in The non-planner datebook kun je je dagelijkse beslommeringen kwijt op een creatieve manier.

Het is een soort dagboek, maar dan anders. Keri Smith geeft allerlei leuke, gekke, bijzondere en humoristische tips en aanwijzingen om je dag te beschrijven. Ook geschikt voor saaie, duffe en inspiratieloze dagen! Het is ontzettend leuk vormgegeven, waarbij er geen getypte letter aan te pas komt. Het boek staat al vol krabbels, pijlen, verwijzingen en leuke, geschreven letters. Dat nodigt al uit om ook niet helemaal binnen de lijntjes te schrijven, maar je creativiteit de vrije loop te laten! Dat gaat wel eens mis: de maandplanningen vind ik bijvoorbeeld wat klein: een vakje van ca. 2 cm breed en vier tot vijf cm hoog geeft niet veel ruimte om in te schrijven! Da’s ook echt het enige minpunt dat ik kon vinden. Lekker gebruiken, nadenken, al je hersenspinsels op papier laten vloeien. Aanrader!

The non-planner datebook, Keri Smith
Unieboek het Spectrum, april 2012, 96 pagina’s, paperback.
Prijs: 9,99 euro. Leeftijd: vanaf 12 jaar. ISBN: 9789000308217


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.