logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Teufel Bamster XS bluetooth speaker


De Bamster XS is de kleinste bluetooth speaker uit de stal van Teufel. Daarbij blijft het een kwestie van de wisselwerking tussen compactheid en geluidskwaliteit. Want die laatste neemt natuurlijk een enorm belangrijke plek in bij het Duitse merk! De Bamster XS is daarom ongeveer ter grootte van een smartphone, met een gewicht van 200 gram. De platte vormgeving doet ook echt denken aan een smartphone, met een aluminium rand en een lekker eigenwijs raster op de voorkant. Om een mooie geluidskwaliteit te waarborgen krijg je een rubber onderleggertje bij deze speaker, zodat hij niet gaat trillen als je ‘m op tafel legt. Dat soort kleine details laten absoluut zien hoe zeer Teufel om geluid geeft.

Dankzij het compacte formaat past de Bamster XS makkelijk in je tas, jaszak of broekzak. Vind je dat een beetje veel van het goede, dan kun je hem ook opbergen in de stoere vilten etui, die je met een karabijnhaak aan je tas of broek kunt hangen. Zo heb je die muziekkwaliteit altijd binnen handbereik! De accu van de Teufel Bamster XS houd het overigens 14 uur uit. Vergeet hem dus niet op te laden, want daar denk je op een gegeven moment niet meer aan. Voor jouw bedieningsgemak is de Bamster XS voorzien van een microfoon, een play/pauzeknop en natuurlijk twee volumeknoppen. Omdat Teufel er van uitgaat dat je ‘m altijd mee op pad neemt, is hij alvast schokbestendig ontworpen.

Van de binnenkant zie je ook hoeveel aandacht er is geschonken aan de Bamster XS. Hij is voorzien van long-throw drivers, zodat het geluid ver draagt. Hij zou een normale kamer kunnen vullen met muziek. Daarbij lever je wel wat in op basgeluid – die komt het beste tot zijn recht in een kleine omgeving, of wanneer je hem dichtbij hebt staan. Een perfecte aanvulling op je smartphone of tablet – Netflix bijvoorbeeld komt veel beter tot zijn recht met goed geluid!

De Bamster heeft een adviesprijs van 79,95 euro. Meer informatie over de BAMSTER XS vind je op de site van Teufelaudio.nl.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.