Recensie: Teufel Airy draadloze koptelefoon


teufel airy

De draadloze Teufel AIRY Bluetooth koptelefoon is een must-have voor muziekliefhebbers die hun muziek altijd willen meenemen. De koptelefoon is ontzettend licht, en klemt stevig om je oren, zonder te beknellend te zijn. Het is dan ook niet raar dat de Airy geldt als een van de succesverhalen van Teufel. De koptelefoon biedt namelijk de hoge kwaliteit portable audio en combineert die geluidskwaliteit met een geweldig bedieningsgemak. De koptelefoon is zo populair, dat hij zo nu en dan verschijnt als een special edition, in een geweldige kleur. Zo verscheen hij onlangs als een petrol variant, en kun je hem nu kopen in de kleur mint. En heb je ‘m al in het zwart of wit, of vind je die kleuren toch wat tijdlozer? Dan kun je ‘m helemaal naar smaak pimpen met een colour kit, waarbij je de oorschelpen kunt vervangen in twaalf verschillende kleuren.

De nieuwe generatie on-ear Bluetooth AIRY koptelefoon is een individueel portable audio systeem zonder fysieke verbinding met het afspeelapparaat. De AIRY van Teufel bundelt sound, design en comfort tot een indrukwekkend geheel. Zo zorgt de Bluetooth 4.0 connectie met aptX ervoor dat alle muziek draadloos en in sensationele geluidskwaliteit is te beluisteren. Een mooie en volle bas, geweldige middentonen én mooie hoge tonen: dat zorgt voor een geweldig bereik. En de koptelefoon heeft een ingebouwde microfoon, welke zo is ontwikkeld dat storende externe geluiden worden gefilterd. Daarmee is het mogelijk dat gesprekken over de telefoon, Skype en FaceTime eveneens draadloos en duidelijk verstaanbaar kunnen worden gevoerd. Meenemen en opbergen gaat heel netjes in de meegeleverde hoes. Niet erg compact, maar wel degelijk en netjes.

teufel-airy-color-kit

Op het vlak van comfort en bedieningsgemak gooit de AIRY hoge ogen. Dankzij de NFC-connectie is de koptelefoon eenvoudig en snel met het afspeelapparaat te verbinden. De ingebouwde batterij garandeert een waanzinnig lange speelduur van 20 uur op normaal volume en 14 uur bij hoog volume. Is de batterij leeg, dan laad je hem snel, tussen twee à drie uur op met de meegeleverde USB-kabel. Een eveneens meegeleverde 3,5 mm mini-jack kabelmaakt het overigens mogelijk om de muziek ook via de kabel te beluisteren. Een groot pluspunt zijn de bedieningselementen op de rechter oorschelp. Waar veel fabrikanten kiezen voor touchscreen-achtige bedieningselementen, heeft Teufel ervoor gekozen om echte knoppen te gebruiken voor het in- en uitschakelen, het vooruit spelen of achteruit spelen, en een coole draairing rondom het Teufel-embleem voor het instellen van het volume. Erg cool, en bovendien erg handig.

Teufel AIRY
Prijs: 149 euro

Dit product bij: Teufel


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.