logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Terapy Elly zitzak


Het is geweldig om je lekker op te kunnen laden, vooral na een drukke dag of soms zelfs een druk moment. Dat gevoel kennen volwassenen, maar ook kinderen willen niets liever dan een momentje van rust op zijn tijd. Hoe lekker is het om dan op of in een zachte wolk te verdwijnen, waarbij je als het ware van de aarde wordt opgetild? Dat is ongeveer het gevoel dat je krijgt als je plaatsneemt op een zitzak van Terapy. Wij kropen weg met de Terapy Elly om alle voordelen te ervaren.

Lekker knus

Wat als eerste opvalt, is dat de Terapy Elly zitzak er knus en warm uitziet. De vormgeving is zacht en rond, het materiaal voelt zacht aan alsof het heel broos is – dat komt ook deels door de vulling natuurlijk, waardoor het stoffen materiaal goed mee veert. Wees trouwens maar niet bang: voor de test hebben we de Terapy zitzak flink mishandeld en er mee gespeeld, en zelf na al dat pubergeweld ziet-ie er nog als nieuw uit. De stof van de zitzak is namelijk flink elastisch, waardoor hij zich perfect vormt naar je lichaam. En naar de vulling die er in zit, natuurlijk.

Goede combinatie

Het is dan ook een perfecte combinatie, die zachte vulling en het rekbare stof als omhulsel. Als je in de zak gaat zitten, blijft hij netjes in vorm, maar past zich ook aan op jouw lichaamsvormen. Zo heb je een perfecte steun op alle raakvlakken van de zitzak, of je er nu op zit, ligt, hangt, steunt of er mee stoeit. Het is dan ook helemaal niet raar dat ze bij Terapy een mooie collectie aan zitzakken hebben: voor ieder maat mens één, voor ieder type mens één. Nu is de Elly heel veelzijdig: het is een mooi formaat voor pubers en volwassenen om lekker in te ploffen of op de zitten, maar zet je hem op zijn zijkant en duw je een punt naar binnen? Dan heb je ineens een comfortabele stoel die ook nog genoeg steun biedt in je rug!


Recensie over Terapy Elly

CooleSuggesties topper

De Terapy zitzakken zijn zonder twijfel heel comfortabel en zitten geweldig. Op de website vind je een breed assortiment aan modellen, voor ieder wat wils. Ze kunnen tegen een stootje, vormen zich zonder problemen aan je lichaam en voelen alsof je in een stevige wolk gaat zitten. De hoes is afritsbaar en in meerdere kleuren verkrijgbaar. Perfect voor als je per ongeluk knoeit, maar ook voor wanneer je eens een andere kleur wil in je kamer!

Score: 10


Informatie

Terapy Elly, Terapy
Meer weten?
Prijs: 129 euro.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.