Recensie: TelefoonhoesjesXL.nl voor een oppepper voor je smartphone


Mobiele telefoons zijn niet meer uit onze samenleving weg te denken. Zeker in combinatie met een internetverbinding zijn ze je brug naar de weide wereld. E-mail, Facebook, Instagram, het wereldwijde web en andere sociale media zijn maar een klein aantal voorbeelden van veel gebruikte toepassingen op de telefoon. Ikzelf gebruik mijn telefoon vooral als muziekspeler, navigatiesysteem en fototoestel. Daar heb ik mijn telefoon (de Samsung Galaxy K-Zoom) dan ook op uitgezocht: het was de eerste telefoon met een acceptabele camera en (heel belangrijk) een echte zoomlens. Dat schept een wereld van mogelijkheden voor een fervent fotograaf. Een kleine beperking die zo’n camera telefoon met zich meebrengt is het onhandige formaat. Er zijn slechts weinig hoesjes geschikt om deze robuuste behuizing te beschermen. Op telefoonhoesjesXL.nl aan vond ik een mooie serie aan hoesjes die zelfs voor deze buitensporig grote smartphone geschikt bleken. Maar je kunt er natuurlijk ook terecht voor een Sony Xperia Z2 hoesje.

En dat schept natuurlijk zeker mogelijkheden! Met het zoeksysteem van de website kun je op het merk en type camera filteren. Daardoor zijn snel alle geschikte accessoires naar voren te halen. Hoesjes voor de achterkant van je telefoon, als een soort boekbescherming, maar ook aanverwante accessoires voor jou telefoon: je hebt ze netjes en eenvoudig op een rijtje staan. Ikzelf koos voor een beschermhoesje van het merk Samsung, qua vormgeving en kleur vond ik dat toch de meest neutrale variant uit te serie accessoires die telefoonhoesjeXL.nl aanbood. Maar: ieder natuurlijk zijn eigen smaak maar ik kan me goed voorstellen dat er meer dan genoeg mensen zijn die juist de kleurige telefoonhoesje’s leuk en vrolijk vinden!

Een uitbreiding op je telefoon hoeft niet alleen te bestaan uit fysieke externe accessoires, zoals een hoesje om je telefoon of bijvoorbeeld een bluetooth speaker. Je kunt daarbij ook denken aan een uitbreiding op je geheugen! Aangezien ik veel fotografeer met mijn smartphone en hem gebruikt voor (offline) navigatie, vraagt dat nogal veel van de opslagcapaciteit van mijn smartphone. Helaas heeft het model waar mijn oog op was gevallen slechts een opslagcapaciteit van 8 GB. Daarbij was het wel mogelijk om dit geheugen nog verder uit te breiden. Ook hiervoor kon ik goed terecht bij telefoonhoesjeXL.nl. Ik bestelde met mijn Samsung beschermhoesje ook meteen een 16 GB geheugenkaart mee. Met deze kaart in mijn telefoon heb ik in een keer mijn werkgeheugen verdrievoudigd! En dat betekent dus niet alleen ontzettend veel foto’s maken, maar dat ik ook voor het maken van filmpjes niet meer op de geheugencapaciteit hoeft te letten. Perfect!

Bij telefoonhoesjeXL.nl kun je terecht voor alle merken smartphones. Of dat nu gaat om Samsung, Apple (zoals een iPhone 5c hoesje), Nokia, Huawei hij of Sony: je vindt voor ieder merk en type smartphone een mooi scala aan accessoires. Zelfs voor wat uniekere modellen zoals het mijne.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.