logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Teenage Mutant Ninja Turtles verkleedpak Leonardo


teenage mutant ninja tim 3Verkleden is superleuk, maar vaak meer iets voor meisjes. Tenminste: er zijn veel meer verkleedkleden voor meiden dan voor jongens. Met prinsessenkleden voorop. Voor jongens zijn in sommige winkels wel piratenpakken, cowboykostuums of politie-pakken te vinden, maar da’s toch wat minder cool en stoer. Minder van deze tijd. Gelukkig mochten we op Funidelia.nl een kijkje nemen en een kostuum uitzoeken. Al snel viel ons oog op dit Teenage Mutant Ninja Turtles pak, geheel in de stijl van de Nickelodeon tekenfilmserie. Stoer, cool, en hip tegelijk.

Een week later werd het verkleedkostuum, netjes verpakt in een doos, aan ons geleverd. Het pak zelf is een jumpsuit, en bestaat dus uit één stuk. Leuke details zijn de foam onderarmen en onderbenen, zodat de kinderen – net als in de tekenfilm – een beetje van die sixties-achtige look kunnen profiteren. Ze krijgen wat meer body. De buik is voorzien van een foam schild: buigbaar, maar toch voorgevormd in een schildpad-achtige sixpack. Het rugschild kun je met klittenband aan de schouders vastmaken. Daarmee werk je meteen de naad op de rug weg, en heb je nog een andere coole feature: je kunt het rugschild vullen met bijvoorbeeld krantenpapier of luchtkussentjes. Daardoor wordt het schild pas écht een schildpaddenschild! De riem en schouderband zitten al aan deze Ninja Turtles kleding vast.

Teenage Mutant Ninja Tim 2In het pakket zitten nog vijf andere items: de eerste vier hebben nog te maken met het pak zelf, dat zijn namelijk de knie- en elleboogstukken. Ook die zijn gemaakt van een wat hardere foam, en maak je vast met klittenband. Handig, en ook mooi: het pak is namelijk redelijk stretchy, en niet ieder kind is gelijk. Zo kun je er voor zorgen dat de beschermdelen ook echt op de knieën en ellebogen zit. Het vijfde item is een masker, zodat de kinderen ook hun laatste stapje kunnen maken tot het ultieme Teenage Mutant Ninja Turtles-zijn. En sinds die tijd loopt onze jongen regelmatig als een Turtle door het huis te springen. verkleden voor meisjes? Welnee! Ook jongens verkleden zich graag, maar dan wel in een cool karakter. En bij funidelia.nl kun je terecht voor verkleedkleren van allerlei verschillende franchises: Disney prinsessen, maar ook coole superhelden, Star Wars figuren, en nog veel, veel meer.

Wil jij ook een cool, lief, schattig, stoer en bijzonder verkleedpak? Bezoek dan www.funidelia.nl!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.