logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Tech Deck met trick tape, Spin Master


Fingerskaters weten het: het is zó vervelend als je skateboard onder je vingers wegglipt! Het nieuwe seizoen van Tech Deck start dan ook niet alleen met een nieuwe lading 96mm fingerboards (er komen dit jaar weer meer dan 480 nieuwe ontwerpen uit), en nieuwe ramps, maar ook: een nieuwe tape. Tussen de nieuwe ontwerpen zie je trouwens de designs van de grote merken. Tech Deck is de enige die dat kan! De briljante Trick Tape zorgt dat je nóg meer grip krijgt op je fingerboard. Dankzij de kleverige bovenlaag worden zelfs de coolste en moeilijkste stunts een eitje. Biij iedere nieuwe board zitten dan ook twee laagjes: een Trick Tape en de standaard Sandpaper Grip. De Trick Tape is even wennen, maar o, zo fijn als je er eenmaal aan gewend bent!

De nieuwe ramp is lekker veelzijdig en flexibel. De ramp is geïnspireerd op Tony Hawk. Hawk, welbekend als de beste skater ooit, is ook ontwerper van skateparken. Zijn bijzondere ontwerpstijl stond aan de basis voor Tony Hawk’s Big Ramp. Deze is 50% groter, zodat je nog meer stunts kunt uitvoeren.

Daarnaast is er een Triple Set Combo Ramp. Deze kun je op drie manieren opstellen. Zo heb je drie ramps in één set! Doe vette trucs op de Banked Wall Ride of bouw hem open voor een miniramp. Niet genoeg? Draai hem dan om, en je hebt een Kicker en Trappenset. Natuurlijk krijg je bij deze set een single board mét Trick Tape!

Tech Deck, Spin Master
Prijs:
Single board: 5,99 euro
Triple set combo ramp: 22,99 euro
Tony Hawk Big Ramp: 16,99 euro

Dit product bij: Tech Deck website

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.