logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Takkie Kakkie reiseditie, Goliath games


Takkie Kakkie is een ontzettend leuk spel: onberekenbaar, je bent als deelnemer overgedragen aan het lot, maar ook zo lief en toch wat ondeugend: wie pakt die poep? Durf jij het? Logisch dat Goliath hard heeft gewerkt aan een reiseditie: zo’n leuk spel wil je overal meenemen!

Nu kun je Takkie Kakkie overal mee naar toe nemen. Het hondje is mooi compact, en heeft geen kleine onderdelen. Aan de voorkant van zijn halsband zit een draaiwieltje, met daarop een aantal keren het cijer 1, 2 of 3. Druk het aantal keren op de kop van het hondje, en zie of Takkie moet poepen… je weet het nooit zeker! Heb jij hem als eerste drie keer laten poepen? Gefeliciteerd! Dan ben jij de winnaar!

Takkie Kakkie is ontzettend leuk. Het hondje zit stevig in elkaar, hoewel je hem wel moet vasthouden als je hem op z’n kop drukt of aan het wieltje draait. Het ‘poepje’ is jammer genoeg geel, en zit met een kunststof staafje vast in z’n achterste. De eerste keren was het wat lastig om terug te duwen, zodat we verder konden spelen, maar het bleek ook een kwestie van handigheid. Let wel op dat je dat staafje niet hard ombuigt, dan heb je wel een probleem met terugduwen. Een ideaal en leuk reisgenootje!

Hakkie Takkie reiseditie, Goliath games
Prijs: 7,99 euro. april 2012. Leeftijd: vanaf 4 jaar.
Aantal spelers: 2-4. Speltijd: ongeveer 20 minuten.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.