logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Superhelden: Het gevaarlijke snotmonster, Geronimo Stilton

Diep onder de grond broedt de Bende van Ratstad op een plan. Het sluwe opperbrein van de Rioolratten heeft weer iets nieuws bedacht. Hij wil Superspeurders Superpak namaken! Maar net voordat hij klaar is, komt er kortsluiting en loopt het experiment volledig uit de hand: in plaats van een Superpak komt er een gevaarlijk, blubberig monster tevoorschijn… Het is opslurpen of opgeslurpt worden! Kortom, dit wordt een bijzonder glibberig klusje voor de Superhelden!

Van de hand van Geronimo Stilton komen niet alleen verhalen voor de Wakkere Muis: Stilton beleeft namelijk nog veel meer avonturen, of er komen hem soms avonturen ter oren die hij graag wil delen met alle kinderen die het willen lezen. Zoals bijvoorbeeld de avonturen van de Superhelden. Gezien de gevoelige aard van alle informatie (zoals de geheime identiteiten) van de helden is het natuurlijk niet raadzaam om er al te veel over te schrijven in de Wakkere Muis, want die krant krijgt natuurlijk iedereen onder ogen. Neen, deze verhalen zijn een select gezelschap toebedeeld: een wat ouder publiek, zo tussen de 8 en 12 jaar, die kan genieten van de spanning, de geheimen, de actie, de vele woordspelingen en vooral de coole tekeningen, die een stuk dynamischer en actiever ogen dan die uit de normale Geronimo Stilton-boeken. Met een belangrijke voorschap: het is opslurpen of opgesluprt worden, waarbij de helden supergoed moeten samenwerken om dit ongekende kwaad tegen te kunnen houden. Houd je staart goed vast, je zult hem nodig hebben!

Superhelden: Het gevaarlijke snotmonster, Geronimo Stilton
Baeckens Books, september 2011, 187 pagina’s, paperback.
Prijs: 12,50 euro. ISBN: 9789085921653


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Lees ook: Wie is de echte schrijver van Geronimo Stilton Wie is de illustrator van Geronimo Stilton Interview met Geronimo Stilton Lees al onze recensies van Geronimo Stilton

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.