logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Superguppie is alles, Edward van de Vendel


superguppie is allesSuperguppie is alles bevat meer dan 200 superguppie-versjes, die al eerder zijn verschenen in vier eerdere Superguppie-boeken. De versjes gaan over allerlei verschillende dingen, die je iedere dag kunt tegenkomen. Super guppie kijkt er echter heel bijzonder tegenaan, zodat je ineens heel anders naar de wereld om je heen gaat kijken. De versjes zijn voorzien van speelse zwart-wit illustraties die in eerste instantie hard overkomen door de felle contrasten, maar toch grappig zijn in al hun soberheid.

Vissigheid

De vier eerdere delen van deze gedichtenboeken zijn aangevuld met 22 nieuwe versjes en illustraties. Een leuk en hardverwarmend boek vol versjes en gedichten voor jonge en oudere kinderen. Van witte zwembroekbillen tot hamburgerspoken: Edward van de Vendel ziet overal poëzie in! Achter in het boek vind je een index op thema, zodat je alle versjes snel hebt teruggevonden.

Informatie

Superguppie is alles, Edward van de Vendel Querido, 288 pagina’s, hardcover. Prijs: 22,50 euro. Leeftijd: vanaf 3 jaar. ISBN: 9789045116921

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.