logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Super slaatjes, Ann Vertriest

Salades en slaatjes zijn misschien wel de meest vergeten maaltijden ter wereld. Vaak komen ze niet verder dan een bijgerecht, maar ze kunnen zo veel meer zijn dan dat. Toegegeven, als bijgerecht kan het een verrassende en verfrissende groente zijn, maar je kunt ze heel erg compleet vullen, zodat je ze als maaltijd kunt nuttigen. Warm, koud, lauw… Er zijn zo veel mogelijkheden!

Het boek Super slaatjes zal je helemaal overtuigen van mijn gelijk. En dat van Ann Vertriest natuurlijk, de schrijfster van het boek. Ze is vooral bekend van haar blog, Photo-copy-Ann.blogspot.be, waarop je veel recepten kunt vinden. Daarnaast is ze overigens voedselstyliste en fotograaf, de foto’s zijn om je vingers bij af te likken!

Het boek is ingedeeld naar seizoenen. Zo kun je telkens de verse groenten en seizoensingredienten gebruiken. Daardoor heb je telkens weer een lekkere, gezonde en kraakverse salade op je bord. En wie weet wil je binnenkomst niet anders meer, of staat er in i eder geval steeds vaker een goed gevulde salade op tafel. Super Slaatjes, Ann Vertriest Manteau, februari 2014, 120 pagina’s, hardcover. Prijs: 14,99 euro. ISBN: 9789022329610

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.