Recensie: Style, Lauren Conrad


Lauren Conrad - Style

Je kent stijlicoon Lauren Conrad vast wel, en hebt haar gezien op tv en rode lopers. Ze ziet er altijd fantastisch uit, of ze nu gewoon een dagje op stap gaat met vrienden of gekleed is voor een avondje uit. Benieuwd naar hoe ze dat doet? Dat kan! In het boek Style vertelt Lauren hoe je haar stijl op jezelf kunt toepassen. In haar allereerste Style Guide geeft Lauren tips hoe je jouw eigen look kunt maken, deelt ze haar inspiratiebronnen en vertelt ze wat de absolute must-haves zijn. En dan niet direct alleen voor fashionista’s, neen, want ook een gewone meid wil er natuurlijk iedere dag goed uitzien! En dat kan, zo lezen we, zelfs met een klein budget. Een beetje slim inkopen, en een enkel kledingstuk kan veel meer toepassingen krijgen dan je zou denken, en jaren mee.

Tijdens het lezen kom je te weten hoe ze haar modegevoel heeft ontwikkeld, van gewone tiener uit Californie tot camerageniek stijlicoon en kledingontwerper. Van schoonheidstips en haarweetjes tot vintage shoppen en het perfecte T-shirt vinden, in dit boek lees je dat je ook zonder al te veel moeite er goed uit kunt zien. Met Laurens hulp zul je er iedere dag stijlvol uitzien! Het boek staat vol met voorbeeldfoto’s. Niet alleen van de verschillende kledingstukken, accessoires, make-up en kapsels, maar ook vooral veel van Lauren zelf. En toegegeven, ze mag gezien worden – het is geen wonder dat ze zelf toonbeeld is geworden van haar kennis en ervaring!

Style, Lauren Conrad
Blossom Books, december 2011, 230 pagina’s, paperback.
Prijs: 14,95 euro. ISBN: 9789020679090

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

2 reacties op “Recensie: Style, Lauren Conrad”

  1. […] Laat zien wie je bent is niet een standaard mode-gids, zoals bijvoorbeeld het boek Style van Lauren Conrad. Nee, in dit boek gaat het ook voornamelijk om je eigen zelfbeeld, je identiteit en je imago. Laat […]

  2. […] Lauren, L.A.Candy, Lauren Conrad, recensie, Style, Sweet Little Lies, The Fame Game Dennis van CooleSuggesties.nl schreef een heel leuke recensie over Style van Lauren Conrad. Lees snel […]

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.