logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Stinky Pets


CooleSuggesties Stinky Pets

Hou jij van lekker vieze dingen? Spelen in de modder, regenwormen vangen, kikkerdril uit de vijver vissen? Dan moet je echt de Stinky Pets in huis halen! Het zijn de meest vieze diertjes die je je maar kunt voorstellen. En dat zie je eigenlijk al meteen: ze zien er nu niet bepaald knuffelig uit. En dat wil je natuurlijk ook helemaal niet, dus da’s perfect. Ze zijn van een soort rubber gemaakt, en voelen best fijn in de hand. Maar het gaafste is: ze stinken een uur in de wind! En als je d’r in knijpt, komt de stank helemaal naar buiten. Jammer genoeg niet zo sterk als je in het reclamefilmpje ziet, maar je ruikt echt wel een ontzettende, rottende stank uit de griezelbeestjes komen.

Vind je de Stinky Pets misschien wat groot? Dan kun je toevlucht zoeken bij de Parasite Pack. Kleine kruipertjes, die eenzelfde stank hebben als de Stinky Pets. Jammer genoeg zijn ze zo klein, dat je d’r niet in kunt knijpen. Daarvoor in de plaats stop je ze in een spuitbus. Even spuiten, en je blaast lucht langs de diertjes af… je omgeving in! Daardoor kun je wel wat preciezer stank mikken. En je ouders maar laten gokken wat er zo ligt te rotten! Ideaal om ze eens goed voor de gek te houden, maar ga er niet te lang mee door, want misschien houdt de pret dan snel op. Want niet iedereen houdt van die stank natuurlijk.

Om ze op te bergen krijg je er een potje bij met een stevige deksel. Daar komt zelfs de ergste stank niet doorheen, je kunt ze dus stankvrij opruimen als je d’r mee klaar bent.

Stinky Pets, Goliath
Leeftijd: vanaf 6 jaar. Prijs: 16,75 euro

Stinky Pets Parasite Pack
Prijs: 24,95 euro

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.