logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Steek voor steek, Jane Bull


steek voor steek

Steek voor steek neemt je mee tijdens je eerste stappen in handwerken. Denk daarbij aan breien, haken, borduren en meer. Zo kun je snel zelf je eigen oole (en warme) accessoires maken, zoals een tasje voor je iPhone, een warme sjaal, leuke poppetjes of diertjes, en nog veel meer.

Steek voor steek is heel duidelijk ingedeeld. Alle technieken worden per hoofdstuk behandeld (borduren, tapisserie, patchwork, appliqueren, breien en haken) met daarin meteen een paar leuke projecten waar je je tanden in kunt zetten. Zo leer je op een heel leuke manier de verschillende technieken. Namelijk om niet gewoon te oefenen, maar om direct voorwerpen te maken! Zo kun je direct showen wat je hebt gemaakt.

Om je de technieken eigen te maken staan alle projecten stap voor stap uitgelegd, met duidelijke en vrolijke foto’s. In die foto’s staat geschreven wat je precies moet doen. Zo kan het eigenlijk niet meer misgaan. Steek voor Steek is een leuk en vrolijk boek voor meiden die graag zelf aan de slag gaan met wol en garen.

Steek voor steek, Jane Bull
Standaard uitgeverij, oktober 2012, 128 pagina’s, hardcover.
Prijs: 16,95 euro. Leeftijd: vanaf 10 jaar. ISBN: 9789002247613


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.