logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Star Wars Millenium Falcon snijplank

Snijd je uien en wortels op deze snijplank uit een galaxy far, far away. De Millenium Falcon is zo snel dat je amper doorhebt dat hij het universum afstruint naar nieuwe avonturen. Hij staat altijd voor je klaar, paraat om je te assisteren bij al je keukenklusjes. Een unieke snijplank die natuurlijk niet in een echte mannenkeuken mag ontbreken – of in die van vrouwelijke Star Wars-fans, natuurlijk!

Mooie vormen

Wat meteen opvalt aan de Millenium Falcon snijplank is dat het kunststof helemaal de vorm heeft van het ruimteschip. Dat maakt het een uniek item. Dankzij de sticker op de onderkant van de transparante snijplank is de Falcon bovendien bijzonder gedetailleerd en heeft het mooie, diepe kleuren. Dat weten we zeker te waarderen! Onder de snijplank zitten een paar grote rubber doppen ter bescherming van je aanrecht of tafelblad, maar ook om ervoor te zorgen dat de Millenium Falcon niet vacuüm komt te zitten. Dat zou nog al een blamage zijn!

Voice over

De afmetingen van de Star Wars snijplank zijn ongeveer 20×25 centimeter. Een mooi formaat voor de meeste klusjes. Bovendien kun je – net als ik vaak doe – leuke citaten gebruiken tijdens het werk. Zwaar ademend: “Luke, I am cutting your apple” of met Yoda’s stem: “Pel en snipper de ui, ik moet”. Dat maakt het koken een stukje leuker, en bovendien kun je je helemaal uitleven op je imitaties. Wellicht zit er ooit nog een leuke carrière in? Lichtjaren verder, wellicht… in een melkwegstelsel hier ver, ver vandaan…

Bestickerd

Toch baart me één ding een beetje zorgen. De sticker aan de onderkant. Dat lijkt me niet de meest degelijke constructie voor een voorwerp als dit. De sticker zit dan wel aan de onderkant van de snijplank, maar toch lijkt het een concept dat wel eens mis zou kunnen gaan. Bij mij is dat nog niet het geval, en wellicht ben ik gewoon een ouwe zeur (sorry: kritische recensent), maar ik denk ook wel dat het anders had gekund. Desalniettemin is het een cool product voor Star Wars fans en geeks alike!

Conclusie over Millenium Falcon snijplank

Een mooie snijplank, dit is. Kleine snippers daarop maken, jij kunt! Met de Millenium Falcon snijplank vliegen de uien je om de oren. Pak je lichtsabel of je mes er maar bij en ga aan de slag!
Door: CooleSuggesties
Score:Star Wars Millenium Falcon snijplank krijgt 4,5 van de 5 punten.

Informatie

Millenium Falcon snijplank, Star Wars
Klik hier voor de website
Prijs: 39.90 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.