Recensie: Springkoe


Weg met de skippybal! Hier is de nieuwe sensatie, Betsy de koe: een opblaasbare rubberkoe. Superleuk om mee te springen, maar staat ook leuk als decoratie op bijv. de kinderkamer!

In het pakket van Betsy de koe zit een Betsy (in wit, zwart, blauw, roze, groen of paars) met een klein handpompje. In eerste instantie lijkt het onbegonnen werk om daarmee de koe op de blazen, maar in de praktijk blijkt dat Betsy in een mum van tijd is opgeblazen. Betsy is natuurlijk niet van dun kunststof gemaakt: neen, van een koe mag je meer verwachten. Betsy is dan ook van lekker dik materiaal gemaakt, met de opblaastuit op de buik. Hierdoor zal Betsy niet snel lek geraken, en het nodige kindergeweld kunnen weerstaan.

Het grote voordeel van Betsy is wel dat ze ook zo blijft staan. Waar een skippybal nog wel eens de neiging heeft rond te zijn, is deze vaak lastig om in bedwang te houden: kinderen moeten vaak rare capriolen uithalen om niet voor- of achterover te vallen. Betsy staat daarentegen stevig op vier poten, dat het omvallen minder snel voor zal komen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Betsy veel gebruikt wordt op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, wachtruimtes bij ziekenhuizen en medici. Want naast een leuk speelobject voor de jongste springers onder ons (2-3 jaar) is Betsy ook gewoon erg stoer om ergens neer te zetten! Het ontwerp is oogstrelend, mooi glad en rond afgewerkt: ze heeft ondanks het rubber materiaal toch een hoge aaibaarheidsfactor. Je zult al snel merken dat Betsy overal aan de oren wordt meegesleept.

Betsy de Springkoe
Afmeting: 50 cm lang, 40 cm hoog, 20 cm breed.
Prijs: ca. 20 euro. Leeftijd: 2-3 jaar

Betsy koop je bij www.springkoe.nl

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.