logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Spike het babydraakje, My Little Pony

babydraakje spike

In de wereld van My Little Pony wonen niet alleen maar pony’s! Ook andere magische dieren blijven graag in de buurt van de lieve pony’s. Zoals bijvoorbeeld het babydraakje Spike. En wat zorgen de My Little Pony dieren goed voor de kleine! En dat moet ook wel, want hij heeft bijna altijd een superhonger!

De zachte Spike heeft dan ook twee grote hobby’s: knuffelen en eten! Voor het knuffelen is een vriendje nodig, en voor het eten heb je een flesje nodig. Gelukkig ben jij er al als vriendje, en het flesje… dat vind je in de doos, bij Spike. Houdt je hem vast, dan merk je dat hij ook al meteen tegen je begint te praten en grappige geluidjes gaat maken. Je weet dan ook dat de twee batterijen, die hij nodig heeft om te kunnen praten, al zijn meegeleverd.

Spikes lichaam is van een lekker zacht stofje, zijn hoofdje en het flesje zijn van rubber. In zijn buikje zit z’n gevoelige punt. Druk daarop, en hij begint tegen je te babbelen! Die geluidjes en zinnen komen in een vaste volgorde na elkaar. Maar ook als je z’n flesje aan hem geeft maakt hij geluidjes. Hij is zo schattig, dat het niet anders kan dat je verliefd op hem wordt!

Babydraakje Spike, My Little Pony
Prijs: ca. 29,95 euro. Vanaf 3 jaar.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.