Recensie: Soft spots

Logo Soft Spots

Maak kennis met de zes meest aandoenlijke puppies die Nederland gaan veroveren! Dit zijn de zes Soft Spots, en zijn ze niet ontzettend schattig?! De zes Soft Spots hebben een geheel eigen karaktertje: ondeugendheid, slordigheid, vrolijkheid… en zijn te koop in vier verschillende houdingen, in vier verschillende poses. In totaal zijn er dus 24 hondjes om te verzamelen!

In ieder verrassingszakje zitten nog twee leuke verrassingen, naast het rubber hondje. Want wat hebben honden? Penningen, natuurlijk. De kunststof penningen van de Soft Spots zijn heel bijzonder. Ze zijn hol, en je kunt ze openen. Daarin vind je de derde verrassing: een leuke, opbeurende boodschap. Maar je kunt de penning natuurlijk ook vullen met je eigen geheime boodschap!

Soft Spots mailing

De puppies kwamen tot leven, nadat een klein meisje met de naam Sophie hen allerlei vrolijke, frisse en hippe kleuren had gegeven. Elke puppy reflecteert een aspect van Sophie’s persoonlijkheid. Omdat alle puppies een eigen identiteit hebben, zijn ze niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om te verzamelen. De SoftSpots vragen hiermee op een ongedwongen manier aandacht voor belangrijke thema’s in het leven van jonge kinderen: liefde, respect, delen en vriendschap.

De Soft Spots op een rijtje:

Sunny Spot: Deze puppy straalt van zelfverzekerdheid en wil niets liever dan jou blij maken.
Beauty Spot: Is Beauty niet de mooiste puppy die je ooit hebt gezien? Gelukkig weet ze dat echte schoonheid van binnen zit.
Trouble Spot: De naam zegt het al: dit is de ondeugende van het stel. Hij houdt ervan je voor de gek te houden, maar heeft een hart van goud.
Sad Spot: Deze schattig puppy is de stille van het stel. Als je zelf verdrietig bent, is hij er om je te troosten.
Tickly Spot: Deze puppy is dol op kietelen en lachen. Hij wil niets liever dan dat je hem lekker op zijn buikje kietelt.
Itchy Spot: Deze puppy is erg levendig en kan maar moeilijk stilzitten. Ze heeft graag vriendjes om mee te spelen.

Soft Spots, Blue Ocean Toys
Prijs: vanaf 1,99 euro

Speelgoed koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Eén reactie op “Recensie: Soft spots”

  1. Elin avatar
    Elin

    Ik heb gezocht naar reacties over soft spots en kwam op deze site terecht, mijn kleindochter vind dit erg leuk speelgoed.

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.