Recensie: SockStar: de ultieme hulp tijdens de was

Heb jij ook zo’n hekel aan het sorteren van je sokken, en het telkens kwijt zijn van je sokken? Eens in de zoveel tijd raap ik een aparte stapel sokken uit onze sokkenlade, om alle ‘vergeten’ sokken bij elkaar te rapen en te bundelen. Iedere keer gebeurt het namelijk wel dat er een sok in de wasmand blijft liggen tot de volgende wasbeurt, waardoor de sokken van elkaar worden gescheiden. Treurig, maar waar… Maar met de SockStar zal je dat niet meer gebeuren!

Zo werkt het: Schuif de sokken, nog voordat ze in de wasmand gaan, door beide sleuven van de sokkenclip heen. Daarna kunnen ze zo de wasmand, de wasmachine en zelfs de droger in. Hoewel Hang je ze liever te drogen aan de waslijn, dan kun je gebruik maken van het handige haakje dat in de clip zit. Snel ophangen, snel drogen, snel sorteren!

In iedere bus zitten 4 verschillende kleuren: je zou er dus voor kunnen kiezen om verschillende kleuren te gebruiken voor verschillende personen. Zo weet je ook direct in welke bak de sokken opgeborgen moeten worden. De sokkenclip zal je dus zeker de nodige ergernissen voorkomen en de nodige tijdwinst opleveren, al is het niet veel. Let wel: voor kleinere kindersokken vond ik ze niet zo geschikt: je moest de sokken net oprekken om ze goed aan de clip te bevestigen, wat me de elastiek niet bepaald ten goede leek komen. Maar dan heb ik het over sokken maatje 26. Zijn de sokken groter, dan werkt het echt subliem, ik ben helemaal overtuigd van deze handige gadget!

Sockstar sokkenclip
Prijs: 13,95 euro voor 20 clips

Dit product bestel je bij: Giftshopper.nl

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.