logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Snoepsushi

snoepsushi1346664275596

Snoepsushi.nl gaat ongetwijfeld Nederland veroveren. Het is een geweldig en gezellig hapje, dat (zoals de naam al doet vermoeden) er uitziet als echte sushi. Hartstikke chique en hip dus! Ze zien er niet alleen kleurrijk uit, ze zijn ook superlekker. Maar dan zoet: Snoepsushi is namelijk gemaakt van fruitig snoep, marsepein, gepofte rijst, marshmallows en chocola. Dat wordt smullen!

Snoepsushi is echter niet alleen voor kinderen, want ook volwassenen zullen smullen van de smakelijke hapjes. Zo zijn de Sushi’s met gepofte rijst en chocolade zeker niet kinderlijk of superzoet, maar heerlijke lekkernijen. Bijzonder leuk zijn de verrassende combinaties die gemaakt worden: in plaats van een kleurig visomhulsel of een omhulsel van zeewier is namelijk gekozen voor marsepein, regenboogmatten of dropjes. Combineer dat met een zoete binnenkant, en je hebt een echte smaaksensatie. Bij Snoepsushi.nl kun je terecht voor een aantal verschillende mogelijkheden:

Doe-het-zelf-box

Snoepsushi bestellen is natuurlijk erg leuk en lekker, maar met de Doe-het-zelf-box kunnen je zelf, samen met de kinderen aan de slag om de lekkere sushi te maken. Alles dat je nodig hebt zit in de box, van snoepjes, combinaties, marsepein, de benodigde crèmes… het enige dat je zelf nog nodig hebt is een mes, om alles op maat te snijden. En natuurlijk een paar handige handjes die het leuk vinden om lekkere dingen te maken! De box is een geweldige manier om een regenachtige middag door te komen, of als leuke (en lekkere!) activiteit voor een kinderfeestje. Maar de doe-het-zelf-box is ook heel erg geschikt voor scholen, kinderdagverblijven en naschoolse opvangcentra. Een box kost 5,95 euro.

Traktatie

Omdat snoepsushi gemaakt is van snoep, marsepein, gepofte rijst, marshmallows en chocola is het een heerlijke traktatie bij verjaardagen. Ook is er speciale snoepsushi voor bruiloften. De sushi wordt hierbij gepresenteerd op luxe schalen die uitstekend passen op de trendy candy tables. Snoepsushi smaakt bovendien heerlijk met champagne. En geboortesushi in de kleuren roze of blauw is een origineel alternatief voor beschuit met muisjes bij de geboorte van een nieuwe wereldbewoner. De traktaties zijn er voor verschillende gelegenheden, en kosten vanaf 37,50 euro voor 30 stuks.

Workshops

Het trakteren op snoepsushi is dus een origineel idee! Maar het is ook een feest om bij een kinderpartijtje gezellig zelfsnoepsushi te maken. Snoepsushi.nl geeft speciale kinderworkshops van 2,5 uur voor jongens en meisjes van 5 tot en met 12 jaar. Een feest op elk feest!

Informatie

Kijk op de website www.snoepsushi.nl voor meer informatie, prijzen en mogelijkheden.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.