logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Slim op het toilet, Ton Tyberg

9789044735277 slim op het toilet

Verveel jij je ook wel eens op het toilet? Of gebruik je het kleine kamertje wel eens als rustpuntje in je drukke leven? Dan is wat leuk leesvoer nooit weg. Slim op het toilet valt helemaal in die categorie. En je steekt er nog wat van op ook! Het kleine vierkante boekje staat vol bijzondere weetjes en feitjes. Ieder feitje begint met een stelling, die op leuke en makkelijk leesbare wijze wordt uitgelegd.

Zo lees je over geschiedenis, biologie, natuurkunde en veel meer wetenschappelijke disciplines. Zo lees je hoe jeuk ontstaat, en dat er dieren zijn die van mannelijk naar vrouwelijk gaan. En over echte vampiers, bijvoorbeeld. Het boekje is best pittig geschreven, en daardoor vooral geschikt voor volwassenen en oudere kinderen.

Het boekje Slim op het toilet is stevig gebonden en heeft een dik, blauw touw in de hoek hangen. Zo kun je het boekje gemakkelijk aan een haakje weghangen, en heb je ‘m zelfs op moeilijke momenten gewoon binnen handbereik.

Slim op het toilet, Ton Tyberg
Deltas, maart 2013, 240 pagina’s, paperback.
Prijs: 9,95 euro. ISBN: 9789044735277


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.