logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Sherlock Holmes’ onopgeloste zaken, Stewart Ross

Soms kan het fijn zijn om even weg te kruipen in een detectiveverhaal, waarbij je ook zelf mag nadenken. Dat is toch een heel andere ervaring dan wanneer je een film kijkt of een spannend boek leest! In Sherlock Holmes’ Onopgeloste Zaken doe je precies dat.

25 mysteries in een boek

Het puzzelboek, geschreven door Stewart Ross (die al meer dan 300 titels op zijn naam heeft staan!) vind je 25 mysteries in de stijl en tijdgeest van Sherlock Holmes. Zo reis je af naar Baker Street om zaken op te pakken die zelfs onze grote speurneus niet heeft kunnen oplossen. Het boek is herkenbaar als je eerder hebt meegedacht aan Kains kaakbot of het Arsene Lupin Puzzelboek, maar toch weet Stewart Ross in dit boek weer 25 nieuwe en verrassende mysteries op te lepelen.

Lezen op de letter

Nauwkeurig lezen is wel een must voor het oplossen van deze mysteries, want alle informatie die je nodig hebt kun je terugvinden in de verhalende teksten – waarbij je ook jouw eigen kennis en achtergrond moet inzetten om die informatie en hints een plekje te geven in he grotere geel. Daarnaast vind je codekrakers, raadsels, logische puzzels en geheugenspelletjes die alle feitjes aan elkaar knopen en naar boven laten komen.


Ga direct naar Sherlock Holmes’ Onopgeloste Zaken op BOL.com.

Recensie over Sherlock Holmes’ Onopgeloste Zaken

Sherlock Holmes’ Onopgeloste Zaken neemt je mee naar de grootste speurder aller tijden. Ben jij net zo slim (of nog slimmer zelfs) als deze bekende detective? Dan is dit echt een boek voor jou. Let wel: naast de puzzels en opdrachten die in dit boek staan, zul je goed moeten opletten om alle hints te verzamelen. Alleen zo kun je tot een conclusie komen! Daarbij is het soms knap lastig om de belangrijkste tips boven water te krijgen – die lijken voorbestemd voor mensen met een uitgebreide algemene kennis… Durf jij de uitdaging aan?

Score: 7


Informatie

Titel: Sherlock Holmes’ Onopgeloste Zaken
Auteur:
Uitgever: Uitgeverij Mus
Aantal pagina’s: 240
Type boek: Paperback
ISBN: 9789045328997
Prijs: 17.99 euro

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.