logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Seven, de geur van James Bond


recensie-seven james bond fragrance

James Bonds nieuwe film, Spectre, komt in een rap tempo op ons af, klaar om de bioscopen te veroveren. Daarmee krijg je een uniek kijkje in de wereld van spionnen. En kijk je dat heel wat mannen graag meebeleven. Het blijkt zelfs zo te zijn, dat mannen liever James Bond zouden zijn dan bijvoorbeeld Superman! Met de nieuwe geur van James Bond, genaamd Seven, komt dat weer een klein stukje dichterbij. Vanaf september kun je deze nieuwe herengeur overal kopen, en kunnen fans van 007 zich omhullen in een stoere en mannelijke geur.

SEVEN is de nieuwe premium aanwinst in het 007 Fragrances-assortiment. Een geur met zorgvuldig geselecteerde bestanddelen in een flacon met een gedurfd,
rank uiterlijk. Tegelijk met SEVEN wordt ook SEVEN Intense geïntroduceerd; een eau de parfum die dezelfde geur heeft als SEVEN, maar met een nog intensere en krachtigere uitstraling, die langer aanhoudt. De geuren zijn fris, dankzij de toevoeging van de geur van zoete mandarijn, scherpe bergamot en frisse appel. De kern van de geur is daarentegen kruidig, waarbij kameel, saffraan en witte peper de geur bepalen. De zachte kant van 007 komt naar voren in de basis van de geur, waar je vanille, muskus en karamel kunt ontwaren. Voor een mannelijke tintje zijn er de geuren van leer, donker mahonie, cederhout en sandelhout aan toegevoegd. Dat maakt de geur niet alleen heel mannelijk een stoer, maar zorgt in het totaalplaatje ook voor een frisse geur die de nodige warmte uitstraalt: de geur van een charmeur als James Bond!

De fles van Seven is van zwart glas gemaakt, met een scherp en hoekig, cool detail is de scherpe vouw op de voorkant van de fles, waardoor je het cijfer zeven zou kunnen ontwaren. Bij de nieuwe geur hoort natuurlijk ook een reclamecampagne, die in dit geval voor rekening kwam van de fotograaf Greg Williams. Een kogel raakt de SEVEN-fles en hoewel het schot onzichtbaar is voor het menselijk oog, spat het glas in duizenden scherven uiteen en kan de geurende vloeistof zich verspreiden. De glasscherven vliegen met een prachtige, onvoorspelbare snelheid door de lucht. Aan het eind van de clip worden door de vliegende fragmenten opnieuw een flacon gevormd.

SEVEN en SEVEN Intense zijn vanaf 1 september in het gehele land verkrijgbaar.
DE LINE-UP*
007 SEVEN EDT 30 ML €22,-
007 SEVEN EDT 50 ML €31,-
007 SEVEN INTENSE EDP 50 ML €36,-
007 SEVEN INTENSE EDP 75 ML €47,-
007 SEVEN INTENSE EDP 125 ML €68,-
007 SEVEN AFTER SHAVE LOTION 50 ML €22,-
007 SEVEN SHOWER GEL 150 ML €11,-
007 SEVEN DEODORANT AEROSOL 150 ML €11,-
007 SEVEN DEODORANT STICK 75 ML €13,-

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.