logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Senseo Café Latte Speculoos


senseo speculoos

De herfst is inmiddels in volle gang, tijd voor de voorbereiding op de koude dagen! Lekker genieten, warmte en gezelligheid horen daarbij. En bij gezelligheid hoort genieten: lekkere, kruidige geuren en warme dranken: wat dacht je van een combinatie van speculaas en koffie? Wat dacht je van Senseo Café Latte Speculoos?

De nieuwste koffiespecialiteit van Douwe Egberts, speciaal ontwikkeld voor de Senseo. En laten we die nu net eentje in huis hebben! We stopten de nieuwe pads dus maar wat graag in de dubbele Senseo padhouder (het kunststof bakje waarin de koffie zit past niet in de houder voor 1 pad!) en lieten het water onder hoge druk door de pad stromen. Het resultaat kwam ons tegemoet: een lekkere warme geur van speculoos, verpakt in een mooi karamelkleurige café latte. Dat belooft veel goeds. Een café latte is een koffie met heel veel (warme) melk, dat zorgt voor een zachte en romige smaak. Subtiele koffie dus.

Een heerlijke aanvulling op het bestaande assortiment verwenkoffies, die tot nu toe bestaan uit Cappuccino, cappuccino caramel, cappuccino choco en een standaard café latte. Let wel; ben je een fervent drinker van sterke koffie of stevige cappuccino’s, dan is een café latte wel het andere uiterste dat je kunt hebben. De zachte, romige smaak kan je dan wat karig overkomen. Richt je smaakpapillen op de andere smaken die de koffie rijk is: romig en zacht, speculoos. Laat daarbij het aroma van speculoos doordringen en je hebt een geweldige drank voor de herfst en de winter!

De nieuwe smaak is in iedere supermarkt te krijgen, en kost 2,49 euro voor 8 pads.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.