logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Seks, Daphne Dekkers


9789048817344 seks

In al haar columns komen relaties en seks met enige regelmaat naar voren. Logisch, het zijn tenslotte onderwerpen waar je dagelijks op één of andere manier mee in aanraking komt. In het boekje Seks worden de leukste, grappigste en meest onthullende columns over dit onderwerp bij elkaar gestopt. Het kleine, handzame boekje is het resultaat. ‘De mooiste stukken over seks’, zo luidt de ondertitel, maar het zijn eerder overpeinzingen van Daphne die haar digitale pen zijn ontsproten. Aanleiding daarvoor zijn vaak programma’s of artikelen die ze heeft gelezen, soms is een persoonlijke ervaring aanleiding voor het schrijven van een column.

Daardoor komt er in dit boekje van alles en nog wat naar voren: de vreemdgangers onder de beroemdheden der aarde, een documentaire over het duurste hoerenhuis van Texas, schuren, internetporno, traag zaad, scherp schieten… je kunt het zo gek niet bedenken of Daphne heeft er iets over gelezen of gezien, en wil haar mening met je delen! Die mening is steevast goed onderbouwd en onderhoudend opgeschreven. Het boekje is dan ook zeker leuk om te lezen, maar de spannende titel Seks, waar je toch wel van verwacht er met rode oortjes in te lezen, dát valt een beetje tegen. Of zijn we inmiddels te veel gewend met z’n allen?

Seks is een openhartige serie columns van Daphne. Leuk, grappig en onderhoudend. Soms ook verrassend, ik heb wel een paar dingen gelezen die ik nog niet wist. Zo zie je maar: kun je tijdens lekker lezen nog af en toe iets opsteken ook!

Seks, Daphne Dekkers
Mistral, augustus 2013, 98 pagina’s, hardcover.
Prijs: 6,95 euro. ISBN: 9789048817344


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.