logo-liggend-wit-donkerblauw

Recensie: Sandberg bluetooth shower speaker

sandberg bluetooth shower speaker’s Ochtends wakker worden met een muziekje is heerlijk! Veel makkelijker om mee te zingen dan dat je zelf je liedje moet zingen. En je omgeving weet tenminste wélk liedje je zingt. Er is alleen een nadeel. Als je in de douche staat moet de radio zo hard – dat vinden je buren vast niet fijn. Sandberg komt nu met de “Sandberg Bluetooth Shower-luidspreker”. Dit is een op maat gemaakte, IPx4 gecertificeerde, luidspreker. Dit betekent dat hij aan alle kanten bestand is tegen waterspetters. De luidspreker maakt draadloos een verbinding met je smartphone via Bluetooth. Vanuit die verbinding kun je niet alleen naar muziek luisteren, maar ook je smartphone bedienen. Zelfs bellen is mogelijk, dankzij het ingebouwde microfoontje. Dankzij de grote zuignap op de achterkant van de speaker kun je hem makkelijk in de douche bevestigen. Let wel: hang hem niet te laat. De speaker is IPx4 gecertificeerd, het is geen duikbootspeaker! Je laadt de speaker op met een meegeleverde micro-USB kabel. Een volle accu is goed voor 6 uur afspeeltijd. Dat zijn heel veel douchebeurten, zeker als je rekening houdt met de geadviseerde 7 minuten douchetijd. Het geluid van de speaker is acceptabel. De speaker heeft een redelijk vol geluid, dat zeker in de badkamer goed tot zijn recht komt. De afwerking is niet briljant, met name het rubber afdichtingsklepje voor de USB-kabel is wat dun en moet je voorzichtig afdichten. Ook de rubber beschermring om de speaker heen ziet er niet erg mooi en glad uit, hoewel hij wel gewoon goed dienst doet. De enige waarschuwing die ik kan geven: zorg voor een opvangnetje voor de speaker. De suignap is groot, maar had in mijn douche niet heel veen zuigkracht. Genoeg voor een paar minuten (maak de zuignap even vochtig voor een betere houvast!) maar daarna zat hij toch al redelijk los. Het sperekt voor zich dat de zuignap op een gladde tegel beter kleeft dan op een iets geruwde variant. Daarnaast kun je de speaker natuurlijk ook gebruiken als je niet onder de douche staat!

Waar kunt u hem kopen?

Sandberg Bluetooth Shower-luidspreker is vanaf nu verkrijgbaar in winkels en online. U kunt hem online kopen op www.sandberg.it, waar u ook de dichtstbijzijnde dealer kunt vinden.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.