logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Rosti Mepal Flow servies Poppy

rosti mepal flow poppyHopelijk komt de zomer dit jaar nog goed door, want wij kunnen niet wachten om lekker buiten te lunchen, dineren of misschien zelfs wel te ontbijten! Onze tuinset staat al vanaf de herfst vorig jaar naar ons te lonken: kom nou! Maar ja: in de regen is het niet echt prettig vertoeven…

In zo’n geval nemen we trouwens niet ons normale porseleinen servies, maar het buitenservies van Rosti Mepal. Dat kan tegen een stootje, en de combinatie ‘kinderen’ en ‘buiten’ vraagt gewoon om ongelukjes! Denk nu trouwens niet dat een ‘buitenservies’ het saaie kunststof ‘campingservies’ is van vroeger. Welnee! Neem nou het Rosti Mepal Flow servies Poppy. Die is bijvoorbeeld bedrukt met rode en warm grijze klaprozen. Dat ziet er toch mega-zomers uit? Een echte blikvanger op je tafel! Het Rosti Mepal Flow servies heeft dan wel een uitgesproken print, de vormen zijn heel basic en sober. Lekker strak en eigenlijk ook heel neutraal.

dinnerware flow poppy_cEn het buitenservies is erg handig. Want naast het feit dat het nagenoeg onbreekbaar is, kun je dit modern vormgegeven servies ook nog eens handig stapelen. Daardoor past het niet alleen in je normale keukenkastjes, maar ook in de (keuken)kastjes van de caravan, boot of camper. Het Flow Poppy buitenservies bestaat uit verschillende borden, schaaltjes, mokken en bekers. Leuk om met elkaar te combineren!

En zijn klaprozen niet helemaal jouw ding? Het Rosti Mepal Flow servies is ook verkrijgbaar in andere motieven en kleuren. Je vind ze allemaal op www.rostimepalshop.nl. De prijzen van de Flow-serie beginnen bij 3,99 euro.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.