logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Roodkapje, Lilliputiens


Lilliputiens is speelgoed voor baby’s, peuters en kleuters dat je iedere keer op een positieve manier weet te verrassen. Zo ook de sprookjesserie van het speelgoedmerk. Wij mochten Roodkapje eens nader bekijken. Een klassieker onder de sprookjes, om te verwonderen, te boeien en te vermaken.

Wat is er zo bijzonder aan deze pop? Wel: de 3 hoofdrolspelers zijn verweven in deze enkele creatie! De zijde die je nu ziet roonr Roodkapje. Draai je echter de pop om, dat komen daar grootmoeder en de wolf tevoorschijn: grootmoeder aan de ene zijde, grootmoeder aan de andere. Op het kleedje van roodkapje kan je de weg door het bos volgen, een handige hulp tijdens het vertellen!

Leuk zijn ook vooral de mooie afwerking end e kleine details. Het tasje van Roodkapje zit namelijk met een echt hengeltje om Roodkapjes schouder, en je kunt de inhoud bekijken door het flapje, dat vastzit met een magneetje, los te maken. Op de buik van de wolf zit ook een dergelijk flapje, nu met klitteband vastgemaakt. Wat zou daar inzitten?

De keerzijde van Roodkapje wordt gevormd door Oma en de Grote, boze wolf. Het haarnetje van Oma kan gebruikt worden om het gezicht van de wolf of oma te bedekken, zodat deze niet zullen afleiden. In de mooi en harmonieus gekleurde kleding valt het fijne montuurtje van oma’s bril niet eens op in het begin, maar dat soort fijne details maken dit product wel echt af.

Het is schitterend afgewerkt, gemaakt van fijne, gladde stoffen in zachte, doch intense kleuren. Kinderen zullen zich uren kunnen vermaken met deze drie-in-een speelpop, zeker ook omdat ze hier gebruik kunnen maken van het alom bekende sprookje van Roodkapje.

Roodkapje, Lilliputiens
Prijs: 34,95 euro
Leeftijd: vanaf 3 jaar.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.