Recensie: Rocket Shotz, Zuru


Deze vrolijke vriendjes, die erg veel lijken op de eerder gerecenseerde Mega Jumpz. Het grote verschil echter is dat het bij de Rocket Shotz niet gaat om de hoogte, maar juist om hoe ver ze kunnen vliegen. En dat is ver, kan ik je verzekeren! Was je bij de Mega Jumpz namelijk nog beperkt door de veerkracht van het lijfje, nu ben je slechts beperkt door de stevigheid van de elastiek, die je achter je duim kunt haken, en de kracht die je kunt gebruiken om de elastiek strak te trekken.

Zodra je het karaktertje naar echter hebt getrokken komt de Rocket Shotz flink op spanning te staan, waardoor hij een enorme kracht opbouwt. Laat je los, dan schiet je monstertje door de licht, richting zijn of haar doel. En dat gaat snel en ver: tot wel 9 meter! Gelukkig heeft hij een zacht hoofdje, en vangt de stevige rubber band de klap op. Daardoor zul je niets in je omgeving beschadigen, of het nu gaat om spulletjes in huis als een persoon die je per ongeluk raakt!

Ze zijn dan ook niet alleen geschikt voor buitenshuis, maar ook prima binnen te gebruiken!

Rocket Shotz, Zuru
Prijs: ca. 4,95 euro

Speelgoed koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.