logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Robofish pirates, Goliath


robofish pirates

Ken je de Robofish al? Ja, natuurlijk is dat zo. Want sinds ze te koop zijn in de Nederlandse speelgoedwinkels zijn ze echt een flinke rage! En terecht. Ook hier zwemmen ze lekker rond. Zelfs in bad, want wat is er nu leuker dan een onvoorspelbaar visje dat vrolijk door het water spattert? De Robofish zwemmen op een heel natuurlijke manier: even spartelen, wat uitdrijven, een beetje bijsturen en weer van start.

robofish pirates 2

Sinds kort is er een nieuwe vis in de zee te vinden: de Robofish Pirates. Zodra je deze vissen in het water legt – bijvoorbeeld in een aquarium of ligbad – gaan ze net als de andere RoboFish door een ingebouwde sensor zwemmen. De hoogontwikkelde techniek zorgt dat ze zich heel realistisch in vijf richtingen kunnen bewegen. Dat doen ze natuurlijk willekeurig. Een vis leg je immers niet zo maar je wil op! De Robo Fish – met de prachtige ontwerpen – zijn waterdicht en worden aangedreven door de bijgeleverde batterijen. Door de fraaie kleuren en natuurgetrouwe bewegingen lijken ze op echte vissen. En naast de tropische varianten, of de RoboFish met ledlampjes erin verwerkt, zijn ze nu ook in stoere piratenvarianten te koop. De keuze is aan jou: kies jij Angry Anne, Calico Jackfish, Barbarossa, Captain Jack Minnow, Long John Silver – of de piratenhaai Black Finn?

Robofish pirates, Goliath
Prijs: 10,95

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.