logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Robijn Wild Sensation kleurwasmiddel met een bite


Robijn Wild SensationDit najaar gaat het er wild aan toe in jouw washok… Weg met bekende flessen en bekende geuren: het is tijd voor iets nieuws! Laat het er wat wilder aan toe gaan en geef je kleding een stoerder, sexier tintje met de geuren van Robijn Wild Sensation wasmiddel. Dit Limited Edition vloeibaar kleurwasmiddel ruikt niet alleen onweerstaanbaar, maar ziet er ook lekker hip uit met z’n fleurige dierenprintje.

Met de introductie van Robijn Wild Sensation is een ware Limited Edition geboren voor de gekleurde was. Parfumexperts hebben speciaal voor dit nieuwe Klein & Krachtig wasmiddel een luxe parfum ontwikkeld dat zorgt voor een onweerstaanbare geur in je mooiste kleding. Bovendien zit Wild Sensation in een super opvallende luipaardprint fles met shiny gouden dop. Daarmee is het echt een musthave voor fashion- en beauty-addicts. In de najaars- en wintercollecties van 2015-2016 zijn er namelijk weer veel dierenprints gespot: des te leuker om jouw kleding met Wild Sensation uit deze fashionable fles te wassen!

Robijn Wild Sensation is vanaf 14 september als Limited Edition exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn. De verkoopadviesprijs is € 7,49.
Kinderkleding koop je online bij:
Kixx Online | kinderkleding.nl | Kidscotton | littlecool.com

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.