logo-liggend-wit-donkerblauw

Recensie: Robijn Creations, wasverzachter als parfum voor je kleding


rpbijn creations wasverzachterGebruik jij wel eens wasverzachter? Vast wel. Misschien niet bij alle was, en ook de reden waarom je het gebruikt kan verschillende oorzaken hebben. Misschien is het wel om de lekkere geur, of juist het zachte, warme gevoel dat het stof krijgt. Wat de reden ook is dat je wasverzachter gebruikt: er is goed nieuws! Want in de schappen vind je Robijn Creations. Drie geweldige nieuwe wasverzachters met een heel unieke, warme geur.

Zo is er bijvoorbeeld de geur Kamperfoelie en Sandelhout. Een exotische zachtzoete geur, gecombineerd met het frisse aroma van kamperfoelie. Robijn zelf noemt het een stemmingsverhogende geurnoot, maar in het normaal Nederlands noem ik het lekker fris, waar je vrolijk van word.

Een andere geur van de Robijn Creations is Leeuwebekje en Patchouli. Sommigen vergelijken deze geur met een subtiele citrusgeur, maar dan subtieler en minder scherp. Dankzij de patchouli krijgt deze wasverzachter een exotisch en volle geur mee, lekker fris, en toch mysterieus.

De derde geur van Robijn Creations is Indische Roos en Musk. Een zwoele, bloemachtige geur, die minder scherp is dan de meeste wasverzachters. Het is een wonderlijke combinatie van een zoet bloemenaroma met de zachte ondertoon van musk.

Opvallend bij alle drie de geuren is dat ze een stuk minder aanwezig en overweldigend zijn dan de meeste wasverzachters. Je zou bijna kunnen zeggen dat dit de ‘volwassen’ varianten zijn van wasverzachters, maar dat is natuurlijk onzin, want ook de standaard wasverzachters geuren heerlijk. Deze drie varianten zijn zeker een lekker ruikende aanvulling op het bestaande assortiment, met voor ons de kamperfoelie-Sandelhout aan kop. Maar dat is natuurlijk persoonlijk – oordeel zelf!

Je koopt de Robijn Creations in de supermarkt en bij de drogist tegen een adviesprijs van 3,99 euro.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.