logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Roberto Cavalli Paradiso: verleidelijk paradijs


roberto cavalli paradisoIn de luxueus ogende flacon van Roberto Cavalli Paradiso zit een krachtige en verleidelijke geur opgeborgen. De flacon lijkt een facetgeslepen diamant, wat nog eens versterkt wordt door de diamantvormige (kunststof) dop, welke rust op een goudkleurig rijtje schubben, een kleine reminder aan de kenmerkende dierenprints waar Cavalli bekend mee is geworden. Boven op deze dop tref je het monogram aan van Roberto Cavalli. Door de stevige glazen fles zie je de goudkleurige eau de toilette.

Roberto Cavalli Paradiso is ontworpen door meesterparfumeur Louise Turner (Givaudan, SeeByChloe Si Bella). De verfijnde, houtachtige, bloemige geur is als een symfonie van zonovergoten noten geïnspireerd door het Italiaanse landschap. Een krachtige en vrouwelijke geur, die begint met de frisse geur van citrus, dat zich vermengt met weelderig bergamot en zoete mandarijntjes. Die geuren trekken direct de aandacht. De dierlijke hartnoot van wilde jasmijn die hier opvolgt, geeft een weelderige ondertoon van wellust en sensualiteit.

20150127_152227800_iOSDe geur wordt afgerond met een rijk en verfijnd akkoord van cipres, roze laurier en parasol pijnboom. Een verfijnde mix van typisch Italiaanse geuren, die het hypnotiserende effect van jasmijn verlengt en versterkt en een lang aanhoudend, houtachtig geurspoor creëert. Roberto Cavalli Peradiso is een geweldige geur voor een verleidelijke en sensuele vrouw, die weet wat ze wil en daar helemaal voor gaat. Dankzij de frisse geuren van citrus is de geur niet overheersend of zwaar, ondanks het feit dat het zeker een krachtige geur is.

Roberto Cavalli Paradiso – de lijn

Eau de Parfum 30 ml € 49,94
Eau de Parfum 50 ml € 71,06
Eau de Parfum 75 ml € 92,17
Perfumed Shower Gel 150 ml € 24,38
Perfumed Body Lotion 150 ml € 24,38

[Beauty_Shop]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.