logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Roberto Cavalli Just Gold for him


roberto cavelli just nowHet begon allemaal met de Just Cavalli-debuutgeuren: JUST for Her en JUST for Him. Twee geuren die ontwikkeld zijn voor het verleidingsspel, gewijd aan de sensatie van het jagen. Nu wordt de jacht opnieuw geopend, intenser en buitensporiger dan ooit…

“Exces is mijn succes” verklaart Roberto Cavalli en dit krachtige ethos wordt nu als nooit tevoren tot uitdrukking gebracht met twee uitdagende, nieuwe geuren die het gewaagde, flamboyante karakter van zijn Just Cavalli-lijn onderstrepen. Schaamteloos sexy, heel uitdagend, absoluut onweerstaanbaar… JUST GOLD for Him en for Her.

JUST GOLD for HIM is een kruidige, houtachtige Eau de Parfum gecreëerd door parfumeur Domitille Bertheir (IFF). De geur is krachtig charismatisch en brutaal mannelijk. Kortweg: het is een aanwezige geur, maar niet zodat je mensen wegjaagt. Een krachtig aroma, die uitnodigt tot nader contact. Levendige topnoten van zwarte peper, kardemom en nootmuskaat worden, als eerbetoon aan Roberto Cavalli’s Italiaanse wortels, vermengd met een originele ristretto koffieharmonie en leer in het hart. De basis van amber en vetiver, die lang op de huid aanhoudt, is sensueel en heel mannelijk.

Goudkoorts… Voor JUST GOLD zijn de kenmerkende heupflesvormige Just Cavalli flacons ondergedompeld in gesmolten, goudkleurig metaal. Op de flessen prijkt het lasergesneden JUST logo. Bij beide flacons laten het kenmerj van Just Cavalli zien: de opvallende pythonprint. De onderkant van de Just Gold for Him flacon is zwart – wat voor een spectaculair contrast zorgt met de glanzende goudkleur.

Adviesprijzen: JUST GOLD for Him

Eau de Parfum 30 ml – € 44,38*

Eau de Parfum 50 ml – € 58,52*

Eau de Parfum 90 ml – € 78,38*

[Beauty_Shop]

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.