logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Rituals Urban Samurai


Recensie-rituals urban samurai4479Wist je dat de oude Samurai krijgers niet ten strijde trokken voor eerst helemaal verzorgd en geschoren te zijn? Alles netjes in het gelid, want discipline kun je natuurlijk ook zien in je eigen persoonlijke verzorging. In de hedendaagse samenleving trekken we natuurlijk niet meer ten strijde met een katana en een kort zwaard, maar eerder met een smartphone en een toetsenbord. Ook daarbij is uiterlijke verzorging belangrijk: een eerste indruk maak je maar een keer, maar die kun je ook zo weer kwijtraken! Dankzij de Rituals mannencollectie Urban Samurai wordt die dagelijkse verzorging echter een stukje aangenamer om uit te voeren. De serie bestaat uit een reeks krachtige skin en body care producten, ontwikkeld om perfect verzorgd mee voor de dag te komen en met zelfvertrouwen de uitdagingen van alledag te trotseren.

Recensie-4481RITUALS heeft deze eeuwenoude traditie uit Japan vertaald naar een nieuw skin en bodyritueel waarmee de urban man van vandaag tot in de puntjes verzorgd ten tonele verschijnt. Groomed to perfection in drie simpele stappen; Skin. Shave. Body. De Samurai collectie bestaat uit 22 innovatieve skin en bodyproducten, verrijkt met krachtige botanische extracten zoals tijgergras, ginseng en organische bamboe die de huid beschermen en voeden. Japanse mint is gebruikt vanwege het verfrissende en revitaliserende effect op lichaam en geest. Gebruik de Samurai Cool scrub in combinatie met de Samurai Cleanse face wash voor een perfect gereinigde huid en ultieme voorbereiding op het scheren. Voor een ultrazacht scheerresultaat en stralende huid is er de Samurai Shave gel en Shave Repair lotion. De verkoelende Ice Shower gel en Cool Deo spray houden het lichaam 24 uur fris en beschermd. Vooral de producten uit de Skin en Shave serie zien er heel erg stoer uit, met mysterieuze labels en kleuren, en geweldig stoere houten doppen in glazen flessen. Die mag je rustig laten zien in je badkamer!

Dankzij die combinatie van natuurlijke ingrediënten doen de producten niet alleen wat ze beloven, maar ruiken ze ook nog eens lekker fris en stoer, zonder een overheersende geur achter te laten die je een uur na je vertrek nog steeds ruikt. Krachtige geuren en producten, die zacht en verzorgend zijn voor je huid. Daardoor zie je er zelfverzekerd en krachtig uit, klaar om iedere uitdaging of vijand het hoofd te bieden. En houd daarbij ook zeker alle tradities van het oude Japan in ere, en gedraag je als een heer!

Meer informatie: www.rituals.com

[Beauty_Shop]

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.